PETA: kanaliha söömine rasedana mõjutab beebi peenist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Loomade heaolu eest seisev organisatsioon PETA väidab, et rasedad naised ei tohiks kanaliha süüa, sest selle tarbimine võib tähendada, et nende pojad sünnivad oluliselt väiksemate peenistega.

Nende esindaja Lindsay Rajt saatis kirja USA üleriigilise vürtsikate kanakoivakeste festivali korraldajatele, nõudes, et rasedad naised ei tohiks nende võistlustest osa võtta, kirjutab Frisky. Ta väidab, et kanaliha söömine raseduse ajal mõjutab loodet negatiivselt, muuseas on suurem tõenäosus ka selleks, et poisslaps sünnib keskmisest väiksema peenisega. «Ma usun, et me kõik nõustume, et häbitunne ja ebakindlus pole tähtsusetud asjad,» kirjutab Rajt.

Tema sõnul võrdles uuring seoseid peenise suuruse ja piimatoodete, munade, kala, marjade, linnuliha, kartulite, tomatite, köögiviljade ning veiseliha tarbimise vahel. Tulemused näitavat, et peenise suurust mõjutavad kanalihas sisalduvad ftalaadid. Samuti rõhutab Rajt, et heteroseksuaalsete naiste rahuldatus sõltub nende partneri peenise suurusest.

«Nüüd, kui te olete sellest informatsioonist teadlik, loodan ma, et te ei luba rasedatel naistel kanasöömise võistlustel osaleda,» lõpetab Rajt oma kirja.

Nagu arvata võite, tekitab selline avaldus inimestele peamiselt palju nalja ning ka pahameelt, sest inimesed ei usu info tõsiseltvõetavust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles