Mehed: mida katvam ööriietus, seda seksikam!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Üllatuslikult selgub, et meestele meeldib kui naise ööriietus on katvam. Naised eelistavad seevastu, et nende mees oleks voodis võimalikult väheste riietega.

Mardatsifirma Ergoflex küsis inimeste käest, milline ööriietus neile oma partneri seljas kõige enam meeldib, kirjutab Femail First.

Üllatuslikult meeldis vaid 16 protsendile meestest kui nende naine alasti magab. Kõige enam hääli sai pidžaama, mille poolt hääletas 37 protsenti meestest. Seksikas pesu on 32 protsendi mehe eelistus. Öösärk meeldib 27 protsendile ning vaid 22 protsenti meestest pidas võluvaks seda kui nende naine kandis nende enda särki või pidžaamat.

 55 protsenti meestest leiab, et nende naine näeb pikas pidžaamas armas välja ning 21 protsenti ütles, et kinnikaetult on naine seksikam kui napi pesuga.

Naistele meeldib kõige enam see kui nende mees bokserid kannab. Selle poolt hääletas 35 protsenti naistest. Pikka pidžaamat meeste seljas pidas seksikaks vaid 24 protsenti vastanutest. 16 protsenti pidas ühes tükis öökostüümi heaks valikuks ning vaid 3 protsendile meeldib kui nende mees kannab öösel spordisärki.

Üllatav on, et naistele meeldib kui nende mees kannab öösel võimalikul vähe riideid ja mehed seevastu ootavad, et naised end rohkem riidesse paneksid.

71 protsenti meestest ja 35 protsenti naistest ütles, et nad ei pööra erilist tähelepanu sellele, mida nende partner atraktiivseks peab, vaid lähtub enda mugavusest. 49 protsenti vastanutest tunnistas, et partner on nende ööriietust koledaks nimetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles