Kas sellest suveromaanist võib asja saada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Suvi saab läbi ja sul on aeg jätkata ülikoolis. Viimased paar kuud on täis olnud eredaid mälestusi ning paratamatult mängib neis rolli ka üks noormees. Kas peaksite suhet jätkama?

Soovitusi annab Cosmopolitan.com.

Poiss-sõber keskkoolist
Ta meeldib sulle, kuid sügisest olete lähete te erinevatesse linnadesse ülikooli ning sa ei tea, kas te peaksite kaugsuhtega jätkama.

Jäta meelde kõik hea ja tore mis teie vahel oli, kuid sul on aeg edasi minna. Kõik teised naudivad ülikoolis võimalust olla vaba ning end avastada, samal ajal kui sina tegeled telefonitsi või internetis oma kutiga jagelemisega. Teil mõlemal on õigus edasi liikuda, et mitte minevikku klammerduda.

Suvine kolleeg
Te saite hästi läbi, klatšisite bossi, käisite mõned korrad koos väljas ning ka amelesite veidi. Kas suhet temaga tasuks edasi arendada?

Igapäevaselt ühes seltskonnas olles on lihtne kergelt armuda, kuid vastuse sellele, kas sa tahaksid temaga pikemat suhet või ei, tuleks sul vaadata teie edasiste kohtumiste pealt, kas sa võiksid temasse veel enam kiinduda. Ja kui otsustad, et te ikkagi ei sobi, anna seda talle selgelt teada, sest keegi ei taha teadmatuses olla.

Kutt reisiseikluselt
Sul oli väga lahe puhkus, mis oli täis seksi ja seikluseid. Sa oled armunud ning sooviksid temaga ka edaspidi koos olla.

Ütle sellele mehele head aega ja liigu edasi. Kaugsuhted on keerulised, eriti need, mille puhul pole kunagi päriselt koos oldudki. Seksikad mälestused jäävad sinuga elu lõpuni.

Suvine seksisõber
Te olete veetnud üksteisega lugematuid nauditavaid öid, kuid sa pole kindel, kas sellest suhtest võiks saada midagi enamat.

Oled sa selleks suhteks tõesti valmis? Või kas tema on mees, kellega päriselt oleks võimalik püsisuhet luua? Kui see teema esile kerkib, peaksite te selle asja kindlasti koos läbi arutama. Kuid pole midagi halba selles kui te jätkate oma kohustusteta suhet seni, kuni kumbki teist leiab kellegi teise.

Truu sõber
Ta on sinu vastu terve suve kena olnud, sulle välja teinud, sinuga suhelnud ja sinu vastu huvi tundnud. Sa tead, et sa meeldid talle, kuid kas sa peaksid temaga suhtesse astuma?

Kui ta sulle tõesti meeldib, muuda oma flirti järjest julgustavamaks, kuid tee seda tasapisi. Kui ta midagi kena teeb, anna talle tänutäheks põgus suudlus. Anna talle märku, et ta meeldib sulle ja sulle meeldiks, kui ta järgmise sammu astuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles