Naised nõuavad ilukirurgidelt üha suuremaid rindu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa modell Jordan Carver.
Saksa modell Jordan Carver. Foto: SIPA/Scanpix

Üha enam on neid naisi, kes soovivad endale ülisuuri rinnaimplantaate. Inglismaal on viimase kolme aasta jooksul kahekordistunud nende naiste arv, kes soovivad ühe operatsiooniga suurendada rindu nelja korvisuuruse võrra.

Implantaaditootja Global Consolidated Aestheticsi andmed põhinevad 800 000 operatsioonil, mis on maailmas läbi viidud. Nende põhjal tuleb välja, et kümme protsenti Briti naistest, kes operatsiooni heaks otsustab, soovib nüüd nelja korvisuuruse võrra suuremaid rindu. 2010. aastal oli selle sooviga naisi kõigest 5 protsenti, vahendab Daily Mail.

Kirurgidele on see aga raske ülesanne, sest naised ei taha mitte ainult kõvasti suuremaid rindu, vaid tahavad ka, et need näeksid loomulikud välja.

Ilukirurg Miles Berry sõnul tulevad naised arsti jutule, Victoria Beckhami pilt näpus, ja nõuavad samasugust välimust. Klientide suurim hirm on välja näha nagu modell Jordan või Pamela Anderson.

«Naised tahavad suuremaid ja pringimaid rindu, aga nad ei taha, et keegi aru saaks, et neil on rinnaimplantaadid,» selgitas Berry. «Minu kliendid on suuremalt jaolt pisut vanemad naised, kel on lapsed.»

Erinevalt Briti naistest on Aasia naised tunduvalt tagasihoidlikumad. Hong Kongis ja Jaapanis lasi 80 protsenti operatsiooni läbinud naistest enda rindu suurendada ühe korvisuuruse võrra. Kõige julgemad on Venezuela naised, kellest suisa 20 protsenti lasi endale paigaldada rinnaimplantaadid, mis suurendasid nende rindu nelja korvisuuruse võrra.

Rindade suurendamine on jätkuvalt kõige populaarsem ilukirurgiline protseduur. Nõudlus selle järele pole vähenenud isegi pärast PIP-tüüpi implantaatide skandaali. Nimelt ilmnes 2011. aastal, et PIP rinnaimplantaatide kasutamisega võivad kaasneda tõsised kõrvaltoimed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles