Galerii: Katrin Kuldma eksootiline puhkusekollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moekunstnik Katrin Kuldma esitles 23. augustil Tallinnas Kadrioru lossis oma moemärgi Amanjeda 2013/2014 sügistalvist ning 2014. aasta suvist kollektsiooni. Amanjedat iseloomustab maailma kangaparemik, modernne disain, selge joon ja täpne istuvus.

2014. aasta puhkusekollektsioon on inspireeritud eksootilistest merereisidest. Siniste laguunide ja korallide koloriit väljendub õhulistes siidkangastes, mis on taas pärit Itaaliast, pika ajalooga siidipiirkonnast Comost. «Naisterõivaste puhul kasutasime lisaks siidile mugavat trikotaaži ning meestesärkide parimaid puuvillaseid ja linaseid kangaid. Tehnoloogiat ja detaile võtsime samuti üle meestesärkidelt,» lisab Kuldma. Meestele on 2014. aasta suvekollektsioonis uudsed kerged voodrita puuvillableiserid, suur valik linaseid särke ja modernsed lina- ja siidisegused kerged ülikonnad.

Amanjeda  meesterõivad valmisid Eesti olümpiasportlase, maailma esikümnes võistleva Laser klassi purjetaja Karl-Martin Rammo mõõtude järgi, kes oli ka üks moeetenduse modellidest. «Karl-Martin Rammo sobib täiuslikult Amanjeda meestekollektsiooni idee edasiandjaks: sportlik, sihikindel, edukas,» räägib Katrin Kuldma.

Moegala toetas head algatust Igale Lapsele Pere (www.kasupered.ee). «Olen lähedalt näinud kasuperedes kasvavate laste käekäiku ja seepärast soovin moeürituste kaudu anda nende heaks oma panuse,» põhjendab moekunstnik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles