Ema vale 4-aastasele tütrele: sa oled vähihaige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänu sotsiaalmeediale on mitmed hädas olevad inimesed saanud olulist abi täiesti võõrastelt, väga kaastundlikelt inimestelt. Paraku leidub ka neid, kelle jaoks pole miski püha. Üks Ameerika ema valetas, et ta 4-aastane tütar põeb leukeemiat ning võttis vastu ligemale 3000 dollari eest annetusi. Väidetavalt mõjusid ema valed lapsele nii veenvalt, et tütre juuksed hakkasidki välja kukkuma.

Abby Winker tunnistab, et valetas tähelepanu saamise nimel eksabikaasale, et nende tütar põeb leukeemiat. Mis veel hullem, ta kinnitas ka tütrele, et ta on ülimalt haige, kirjutab The Stir. Winker ütleb, et asjad «kaotasid kontrolli» kui naabrid tema valest kuulsid ja nende jaoks raha koguma hakkasid. Pakutud raha võttis naine loomulikult vastu.

Õnneks teatas keegi politseile pettusekahtlustest. Väikese tüdrukuga vestelnud politseinik Shaun Smith ütles, et kuni vestluse päevani uskus laps siiralt, et ta on väga haige. Smithi sõnul teab laps nüüd, et ta on terve ning pealtnäha tuleb ta uue teadmisega hästi toime.

Asja juures on kõige veidram ja hirmutavam see, et naabrite sõnul oli laps tõepoolest haiglane ning nende kinnitusel olid tal ka juuksed salkudena välja kukkuma hakanud. Politsei ei usu, et Winker oleks last kuidagi füüsiliselt kahjustanud või mürgitanud. Kogu kahju peitus lapsele valetamises.

Väike tüdruk elab nüüd koos oma isaga. «Ta armastab elu ning valmistub eelkooli minekuks. Ning tal pole enam silme ümber musti ringe,» ütleb mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles