Viis peamist põhjust, miks mees abielluda ei soovi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naistel soov abielluda kipub olema tungivam kui meestel. Selleks ajaks, mil naine on juba välja valinud oma pulmakleidi ja otsustanud, milline näeb välja ta pulmatort, pole mees ikka veel suutnud ettepanekut teha ning väldib jututeemat nagu tuld.

Genius Beauty reastas viis peamist põhjust, miks mehed (veel) abielluda ei taha.

Hirm vabaduse ja iseseisvuse kaotamise ees
Mehe jaoks on oluline olla iseseisev. Hirm, et tema elu käimisi hakkab dikteerima keegi teine, on tema jaoks suur.

Mehed ei taha muuta oma eluviisi
Nii nagu sinul on oma arusaamad sellest, kuidas elama peaks ja kuidas peaks koduste olmeasjadega tegelema, on sarnased arusaamad ka temal.

Ta kardab oma tulevast ämma
See kõlab rumalalt, kuid suur osa mehi ei salli oma ämmasid, eriti juhul kui ämmad on varmad iga asja peale arvamust avaldama. Kui te ei plaani just su emaga väga lähestikku kolida, ei tohiks ka probleemi tekkida, kuid hoidu igaks juhuks vahendamast sinu ema poolseid kommentaare. Sama kehtib ka su sõbrannade seisukohtade osas.

Meestele ei meeldi vastutada
Seni, kuni ta pole kellegi teisega seotud, võib ta teha kõike, mis talle meeldib ja tagajärgede eest ise vastutada. Kuid abielu ja lapse saamine tähendavad, et ta ei saa enam käituda vaid endast lähtuvalt.

Mehed pole oma partnerivalikus kindlad
Nii nagu naised kahtlevad selles, kas nad on teinud ikka õige valiku ja kas nad mitte ei kiirusta, teevad seda ka mehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles