Supermodell Coco Rocha: vihkan seda, et inimesed peavad modelle lollideks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanadast pärit supermodell Coco Rocha (24), kes on Seppälä uus esindusnägu, tunnistas Kroonikale, et tema ametil on ka oma varjukülg.

«Ma vihkan oma ameti juures kõige rohkem seda, et inimesed peavad modelle lollideks, harimata tegelasteks,» nentis ta. «Minu sotsiaalvõrgustike väljaütlemistele tuleb palju häid kommentaare, aga on ka halba.»

Näiteks kirjutatakse talle kommentaare stiilis «sa oled modell, saa hakkama, see ongi su töö, ole vait». Cocole mõjub see masendavalt. Ta ei mõista, miks arvatakse, et modell peab kõike taluma lihtsalt selle pärast, et ta on ilus.

«Ma mõtlen selle all seksuaalset ahistamist, raha maksmata jätmist või kui sulle öeldakse, et sa oled liiga suur, su silmad või nägu ei meeldi kellelegi,» selgitas ta. «Mitte ühelegi noorele tüdrukule pole sellist jama vaja. Seda on keskkoolis piisavalt kuuldud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles