Kas sünnituse nägemine võib vähendada mehe iha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Psühholoog Diana Zande kuuleb oma töös rasedatelt naistelt tihti küsimust, kas sünnituse pealt nägemine võib vähendada mehe iha naise vastu.

Tänapäeval lähevad enamik mehi naisega koos sünnitustuppa, hoiavad tema kätt ja toetavad nii füüsiliselt kui emotsionaalselt, kirjutab Emmedeklubi. Lapse sündi kogetakse koos ning loomulikult võib mõni mees beebi sündi nähes verest välja minna. Sellistel juhtudel võib hiljem armatsedes sünnitustoas toimunu talle ka meelde tulla.

Kui naine muretseb, kuidas mees sünnituse ajal reageerib, soovitab psühholoog vaadata koos mõnda ilusat filmi rasedusest ja sünnitusest, ning minna perekooli, kus mees saab teada, mis sünnitusel toimub. Kui mees on endiselt skeptiline ja arvab, et seda on tema jaoks liiga palju, võib kokku leppida, et ta on tuhude ajal koos sinuga, kuid kui beebi sündima hakkab, läheb eemale ja jätab su ämmaemandate hoole alla.

On olemas ka mehi, kes usuvad, et neil ei ole sünnitustuppa asja. Sel juhul aktsepteeri tema tundeid ja otsust. Vastasel juhul võib see tõesti peale beebi sündi teie seksuaalsuhet mõjutada.

Peale lapse sündi on oluline rääkida teie tunnetest ning emotsioonidest. Tasapisi olete te jälle valmis teineteisest naudingut tundma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles