Keskmine üksik mees vahetab voodipesu vaid neli korda aastas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Uskumatu, kuid lausa pooled noortest ja üksikutest meestest ei pea vajalikuks vahetada oma voodipesu tihemini kui iga kolme kuu tagant.

Kõige hooletumad on mehed vanuses 18-25-aastat, vahendab Daily Mail Inglismaal tehtud uuringu tulemusi. Keskmine üksik naine vahetab oma voodipesu seevastu iga 2,5 nädala tagant. Igal nädalal vahetasid oma voodipesu inimesed vanuses 35-50 aastat, 62 protsenti neist olid naised.

Värske uuring paljastab, et keskmine üksik mees vahetab oma voodipesu vaid neli korda aastas. Neist, kes oma voodipesu vaid kord kvartalis vahetavad, leidis 49 protsenti, et see on täiesti mõistlik vahemik. 22 protsenti leidis, et pole mingit põhjust voodipesu tihedamaks vahetamiseks. Viiendikul oli lihtsalt ükskõik.

17 protsenti uuringus osalenud üksikutest meestest tunnistas, et nende voodi räpakus on naisi eemale peletanud. Vaid 2 protsenti küsitlusele vastanud naistest tunnistas, et nende magamisaseme seisukord on mehi eemale peletanud. Vaid 32 protsenti küsitlusele vastanutest ütles, et nad vahetavad voodipesu alati, kui keegi neile ööseks jääb.

Pooltel üksikutest vastanud meestest on kodus vaid üks komplekt voodipesu, samas kui üksikutel naistel on keskmiselt kolm komplekti voodipesu.

Teadmine, et nii paljud suhtuvad oma voodipesu puhtusesse hooletult, selgitab, miks viimasel ajal on Inglismaal tekkinud suurenenud probleem lutikatega. Samuti võib mustuse sees magamine põhjustada allergiat, astmat ja teisi füüsilisi reaktsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles