Kas sina oled H&M invasiooniks Eestisse valmis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas sina oled H&M invasiooniks Eestisse valmis?
Kas sina oled H&M invasiooniks Eestisse valmis? Foto: H&M

H&M Hennes & Mauritz, mis on tuntud hõlpsasti hoomatavate trendide, stiilsete rõivakomplektide ja kvaliteetsete klassikute poolest, avab oma esimese kaupluse Eestis. Moodi ning kvaliteeti parima hinna eest pakkuv ligi 2500 ruutmeetril laiuv kauplus avatakse 14. septembril kell 11 ühes Eesti suurimas kaubanduskeskuses - Rocca al Mares.

«Teame, et moodi armastavad eestlased on H&Mi saabumisest põnevil ning nüüdsest on meil rõõm pakkuda oma Eesti klientidele moodi ja kvaliteeti parima hinna eest,” ütleb H&Mi Baltikumi ja Soome turu eest vastutav Marika Pyykkö. “Oleme poe jaoks kokku seadnud fantastilise meeskonna. Inimesed ja mood on need, mis eristavad meid konkurentidest,» lisab ta.

Eesti esimene H&Mi kauplus pakub parima hinna eest laia valikut nii värsketest trendileidudest kui ajatutest rõivastest kogu perele: naistele, meestele, teismelistele ning lastele. Valikust ei puudu ka aksessuaarid ning pesu.

H&Mi naiste sügiskollektsioon on mänguline segu stiilidest - dramaatilisi siluette sobitatakse dekoratiivsete esemetega. Ranged lõiked kombineerituna õrnade kleitidega annavad kollektsioonile intrigeeriva poisstüdruku hinge. Meestele pakub H&M kontrastseid vorme ning uut rätsepakunsti.

Tänutäheks oma klientidele kingib H&M avamispäeval kümnele esimesele järjekorras seisjale 100-eurose kinkekaardi ning järgmisele 300le 15-eurose kinkekaardi!

Laupäeval, 14. septembril on Rocca al Mare H&Mi pood avatud 11.00-23.00 ja pühapäeval, 15. septembril 10.00-23.00.

Eesti esimene H&Mi kauplus avatakse Tallinnas, Rocca al Mare Kaubanduskeskuses (Paldiski mnt 102). Pood on avatud iga päev 10.00-21.00. H&M jätkab laienemist, avades sügisel kauplused ka Postimajas ja Kristiine Keskuses.

Kas sina oled H&M invasiooniks Eestisse valmis?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles