Küps naine ja noor mees?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kas elukogenud naise ja verinoore mehe saab olla vaid kirglik seks? Või, kas on võimalik, et suure vanusevahega partnerid võivad arendada pikaajalise ja mõlemaid pooli rahuldava suhte?

Eluperiood
Kui naine on neljakümnendates ja mees kahekümnendates, on teie elud üsna suure tõenäosusega väga erinevates staadiumides, kirjutab Your Tango. Küpse naisega võrreldes on noor mees tõenäoliselt lausa poisike. Tema jaoks on elu nagu suur mänguväljak, kus kõike proovida ja ta ei tea veel isegi täpselt, kes ta on ja mida ta elult tahab.

Seega, isegi kui ta ise usub, et ta soovib sinuga püsisuhet, pole ta veel tegelikult valmis leppima vaid sellega, mida sinul talle pakkuda on. Varem või hiljem muutub ta rahutuks ja igatseb uusi seikluseid. Kolmekümnendates meesterahvad on tavaliselt juba eneseteadlikumad ja liiguvad kindlas suunas. Nende loodud püsisuhted on kestvamad ja siiramad. Seega, väga noorelt mehelt ära oota rohkemat kui seksi.

Elukogemus
Kui sina oled teinud läbi erinevad etapid, alates abielust, lastest ja lahutusest, kuid tema pole senini end millelegi pühendanud, ei määra siin ka vanus suurt midagi. Kui ta ei ole neid asju läbi teinud, ei oska ta ka suhteid adekvaatselt hinnata ja sellest tekivad edaspidi konfliktid.

Samuti ei taha sa olla talle emaks, seega, kui sa tunned, et pead tema eest vastutama, on aeg suhe lõpetada.

Huvid ja hobid
Kui su silmarõõm tegeleb endiselt lapsikute hobidega ning pole üle saanud oma pidutsemise perioodist, ei teki teil ka ühiseid harjumusi ega hobisid. Seks temaga võib küll võrratu olla, kuid see on ka kõik.

Haridus
Kui sina oled kõrgelt haritud ja edukas, ning tema alles mõtleb, kelleks ta «suurena» saada tahab, on teil väga suur vaimne ebavõrdsus, millest on raske üle saada. Kuid, kui ta on tark ja oma ea kohta elukogenud, võib teie suhtest asja saada.

Maailmavaade
Tegelikult ei ole selles punktis vahet, kui vana on sinu partner. Kui teie kultuurilises või maailmavaatelises taustas on väga suured põhimõttelised erinevused, ei saa ka teie suhtest midagi tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles