Põhjuseid, miks suvine seks on eriti kuum

Naine
Copy
Korra elus tasuks proovida ka rannas seksida.
Korra elus tasuks proovida ka rannas seksida. Foto: SCANPIX

Miks on seks suvel kuumem kui teistel aastaaegadel? Siin on viis põhjust, miks suvine seks on uskumatult kuum.

Su keha toimib aegluubis

Kuna väljas tõusevad temperatuurid kohati eriti kõrgele, tunned sa loomulikult kerget laiskust. Kui asi puudutab seksi, on see laiskus väga hea. Su keha üritab selles kuumus energiat säilitada, seega su hingamine aeglustub ning ka liigutused on aeglasemad. See tähendab omakorda pikka eelmängu, mis tekitab maksimaalse erutuse. Lisaajal on kumulatiivne toime, muutes puudutuste tundmise intensiivsemaks ja tekitades veelgi tugevama kulminatsiooni.

Sa oled puhkuse meeleolus

Alates lapsepõlvest on meile sisestatud, et suvi on aeg, mil oma tavalisest rutiinist välja murda. Suvel võtad asju vabamalt ja lähed ka kõige hullumeelsemate plaanidega kaasa - kasuta seda meeleolu ära. Proovi midagi teistsugust: seksi kodus mõnes teises ruumis kui tavaliselt või muuda asi kelmikamaks väikse rollimänguga. Uute asjade proovimine vallandab oksütotsiini, mis teid kahte lähedasemaks muudab.

Sa higistad rohkem

Suvel on ka ruumis sees palav. Kuid sellel on üks positiivne külg: intiimpiirkonna higistamise käigus vallanduvad feromoonid, lõhnatud kemikaalid, mida tajume alateadlikult ning mis tekitavad iha. Mida rohkem sa higistad, seda joovastavamaks muutuvad feromoonid. Võta seda kui loomulikku iha nõiajooki... kuigi ka veidike deodoranti selles kokteilis mõjub väga seksikalt. Su keha toimib aegluubis.

Su keha keeb

Suvel on kõik asjad jäätunult paremad - joogid, külmutatud jogurt ja isegi seks. Millegi külma tundmine oma sooja naha vastus saadab närvirakkudesse justkui šokilaine ning su nahk muutub surisevaks. Lisaks vallandub järsku külmalaine ajal adrenaliini, mis suurendab erutust. Proovi seda, mängides kallima kuumal nahal jääkuubikuga ning lastel tal seejärel sama teha.

Su lihased on painduvamad

Mõned seksiasendid on teoorias väga erutavad, kuid reaalsuses ebamugavad. Suvine soe ilm annab sulle aga ühe eelise - temperatuuri tõustes muutuvad lihased ja liigesed vabamaks. Suvel võivad ka kõige keerukamad positsioonid lihtsamad tunduda, kirjutab YourTango.

Sõbranna avaldas loo esmakordselt 24. juulil 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles