Kas oled kunagi mõelnud kolmeka peale?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi fantaseerinud sellest, et sinuga koos on voodis kaks partnerit? Sa pole üksi. Seks kahe partneriga on kõige levinum seksuaalfantaasia nii meeste kui naiste seas.

Miks on mõte kolmekast niivõrd erutav? Siin pole suurt midagi nuputada: kui seks ühe inimesega on erutav, siis on seks kahega ju veelgi põnevam, kirjutab YourTango.

Paljud fantaseerivad sellest, et vürtsitada oma pikaajalist suhet kolmekaga. Selle erutavus seisneb suuresti selles, et tahetakse kogeda, kuidas on kahe partneriga voodis olla. Järgnevalt on välja toodud mõned kõige levinumad põhjused, miks on kolmekesi voodis olemine niivõrd levinud fantaasia.

Lõputu valik. Kolm suud, kuus kätt ja kolmed suguelundid annavad lõputult valikuvõimalusi ja kombinatsioone. Spetsiaalsed kombinatsioonid sõltuvad sellest, millised suguelundid on kolmekasse kaasatud ja piiridest, mis keegi on enda jaoks seadnud.

Rohkem head asja korraga. Meeldivad rinnad? Kuidas oleks, kui sinuga oleks voodis neli rinda? Armastad mehiseid käsi? Mis siis, kui sind hellitaks lausa neli mehist kätt? Paljudele meeldib mõte, et nendega koos on voodis rohkem kui ühe inimese seksikad kehaosad, mis neile mõnu pakuvad.

Seksikas tunne kahe partneriga. Kui ühe partneriga voodis olles tunned, et oled ihaldatud ja seksikas, siis kahe partneriga on see tunne veelgi suurem. Võib olla väga põnev, kui tead, et suudad erutada ühe partneri asemel kahte.

Oma partneri nägemine uue pilguga. Kolmekas annab sulle võimaluse näha oma partnerit koos kellegi teisega ning see julgustab sind sammukese tagasi astuma ning partnerit uue pilguga vaatama. Paljud on öelnud, et tänu kolmekale on nad partnerit uue nurga alt näinud ning see on tekitanud suuremat iha.

Samasooline seksikogemus. Osad inimesed võtavad kolmekaid kui turvalisi võimalusi, kuidas erootilist energiat jagada kellegagi, kes on samast soost. Paljude heteroseksuaalsete inimeste jaoks on kahe partneriga voodis olemine ainus võimalus, kuidas kogeda samast soost inimestega erootilist kontakti. See võib olla erakordselt erutav ja vabastav.

Kuidas head kolmekat kogeda? Halvad kogemused kahe partneriga voodis olles võivad tekitada tunde, et sa ei taha enam kunagi seda uuesti kogeda. Head kolmekad võivad aga täiesti imelise tunde tekitada. Siin on mõned nõuanded, kuidas kindlustada, et kahe partneriga oleks mõnus voodis olla:

  • Vali hoolikalt, kellega sa voodisse lähed

Paljud ei suuda otsustada, kas kolmekasse kaasata sõpru või võõraid inimesi. Mõlemal juhul on asjal nii plussid kui miinused. Sõbra voodisse kutsumine on rohkem emotsioonidega seotud, kuid võib tekitada turvalisema tunde kui võõraga voodisse minek. Kui kolmekas, kuhu on kaasatud mõni sõber, osutub edukaks, siis võite seda tulevikus veelgi korrata. Ära kaalu kolmekat endise armsama või parima sõbranna/sõbraga, emotsionaalsed riskid on neil puhkudel liialt suured. Enamiku inimeste jaoks on parim valik keegi, keda sa tead ja usaldad, kuid kes ei mängi sinu elus väga suurt rolli.

  • Tunne elevust kõigi kolmekasse kaasatud inimeste üle

Veendu, et kõik asjasse pühendatud isikud oleks erootiliselt erutatud kõigi teiste osaliste poolt. Tehke eelnevalt kindlaks, et kõik oleks valitud inimestega ka rahul. Kui mehele ei sobi see, et sa tahad voodisse veel ühe mehe tuua, siis anna parem alla, sellest kolmekast ei tuleks midagi head välja. Kolmeka edukus seisneb paljuski teie hoiakutes, seega kõigil peaks olema avatud meel ja süda.

  • Laienda oma seksi definitsiooni

Äärmiselt erutav võib olla ka selline kolmekas, kus pole seksiga üldse miskit pistmist. Kolmeka nautimiseks ei pea sugugi «lõpuni» minema. Esialgu kasutage vaid käsi ja suud, et üksteisele naudingut pakkuda. Selline «algajate» kolmekas on ideaalne võimalus proovimaks, kuidas sulle taoline olukord üldse sobiks.

  • Olge turvalised

Turvaline seks on alati tähtis, aga kui tood uue partneri juba eksisteerivasse suhtesse, siis peate omavahel kokku leppima, et kõik oleks turvalise seksiga nõus. Kui muretsed pidevalt rasedaks jäämise või mõne haiguse saamise pärast, siis pole sa võimeline lõõgastuma ning olukorda nautima.

Kas peaksid kolmekat proovima või pelgalt sellest unistama jääma? Paljude jaoks piisab vaid sellest unistamisest. Teised ütlevad, et kolmekas on intensiivne iha ja tahavad seda igal juhul kogeda. Vaid sina ja su partner saate määrata, kas see peaks jääma fantaasiaks või olete te nõus seda proovima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles