Zelluloosi kvartalis esitleti Eesti-Itaalia naistemoe brändi Lowi Vi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lowi Vi

Eile, 8. augustil toimus butiigis Ateljee No13 Eesti-Itaalia juurtega naistemoe brändi esitlusüritus. Lowi Vi disainer Anni Ilves esitles enda debüütkollektsiooni suvises õhkkonnas Zelluloosi vabriku külje all.

Kokku sulandunud Itaalia temperament, eestlaslik vaoshoitus ning Tartu maantee regiooni industriaalsus lõid ainulaadse sulami, mis tõi välja Lowi Vi riiete maitsekuse. Disainer Anni Ilvese sõnul korraldati üritus, et tuua uudsete disainidega Eesti moeturule värskust juurde. Lowi Vi keskendub just naistele, kellele imponeerib väljapeetud lihtsus.

«Lowi Vi bränd on sündinud kahe kontrastse kultuuri kooskõlana - põhjamaise pragmaatilisuse ja vormipuhtuse ning itaalia temperamendi ja soojuse ühte põimumisel», ütles brändi looja Anni Ilves. Lowi Vi rõivad on ideede, materjali, vormi ja värvi süntees, need ühendavad endas nii tundlikkust, õrnust kui ka naiselikku jõudu.

«Meie eesmärk rõivaid luues on leida tasakaal läbi kontrastide, eksperimenteerimise ja piiride kompamise. Meie rõivad on kellelegi, kes ei rahuldu vaid ühe identiteedi, ühe minaga, vaid kellele meeldib areneda ning muutuda iga päev, kellelegi, kes soovib erineda,» lisas ta.

Ateljee No13 butiigis müüakse Baltimaade disainerite loomingut. Lisaks rõivastele saab soetada ehteid, aksessuaare, jalanõusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles