Kaheksa sõbrannatüüpi, keda tuleks vältida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on alati selle poolt, et õrnema soo esindajad omavahel sõbruneks, aga mida vanemaks me saame, seda vähem kannatame käitumist, mis on pigem sobilik keskkooli.

MSN Glo reastab kaheksa erinevat sõbrannatüüpi, kellest oleks mõistlikum eemale hoida.

Siit tuleb pahandus
Ta on metsik, seiklushimuline ja lõbus - kuni järgmise hommikuni. Ta tellib baaris järjest jooke, tirib sind tantsima ja muutub pahuraks, kui ütled, et pead lahkuma. Kuigi on tore, kui meil on sõbrannasid, kes meid oma mugavustsoonist välja tõmbavad, tasuks ettevaatlik olla nendega, kes sind tagant tõukavad.

Klatšimoor
See jutupaunik näeb kõvasti vaeva, et sulle kõiki värskemaid kuulujutte ette kanda. Ta teab täpselt, kes kellega flirdib, kelle mehel on alkoholiga probleeme ja kes lasi oma välimust korrigeerida.

Liiga nõudlik sõbranna
Muidugi tuleb olla hea sõbranna, kuulata ja lasta teisel oma õlal nutta, kui ta seda vajab. Aga kui su sõbrannal on pidevalt mingi kriis, siis sa pole tema jaoks enam sõbranna, sa oled tema terapeut.

Liiga kergesti kiinduv sõbranna
Te olete alles lühikest aega tuttavad, aga ta tutvustab sind teistele kui oma parimat sõbrannat ning solvub, kui sa temaga plaane ei tee. Kui kutsud mõne oma sõbranna teie kahega õhtustama, siis muutub ta pahuraks ning viriseb, et tahtis vaid sinuga kahekesi olla.

Tema partnerid vahetuvad sageli
Armastab, ei armasta, armastab... Kui tegemist on armueluga, siis su sõbranna on kergelt bipolaarne. Ta läheb pidevalt kellestki lahku. Kas viitsid tõesti pidevalt tema draamadega tegeleda?

Ebaterve konkurents
Ta näeb sinus pigem rivaali kui sõbrannat. Kui ostad korteri, peab tema tingimata suurema ostma. Kui saad tööl ametikõrgendust, töötab tema selle nimel, et ka teda samasugune edu saadaks. Kui sinu laps õpib alles tähestikku, loeb tema oma juba Tammsaaret. Ilmselt sisimas ta hoolib sinust, aga tema võistluslik olemus varjutab kõiki positiivseid külgi.

Preili Tarknina
Tema firmamärgiks on üleolev suhtumine. On raske öelda, kas ta hoolib sinust või tunneb sulle kaasa.

Seltskonnatibi
Tema eesmärgiks on seltskonnas kõige kõrgemale astmele jõuda ja sina oled vaid väike nupuke tema teel. Kohe, kui midagi paremat silmapiirile tekib, on ta su elust kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles