Pirgit Toomel: kas elada nagu Samantha Jones või jääda enda ürgnaiselikkuse juurde?

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Kim Cattral Samantha Jonesi tegelaskujuna.
Näitlejanna Kim Cattral Samantha Jonesi tegelaskujuna. Foto: Mavrixphoto.com/Scanpix

Humoorikas, võimu nautiv, enesekindel, kõrge seksapiiliga Samantha Jones sarjast Seks ja Linn, on eeskujuks paljudele tugevatele naisterahvastele. Tema rahulolu pakkuv elustiil, optimism ja janu seikluste järele pani ka mind mõtlema, et elu Facebooki seinte vahel ei ole see, mida vanemas eas muheledes meenutada.

Saades personaalse kutse kohaliku staari kinnisele VIP üritusele, tundsin, et on aeg nautida glamuuri ja paroodiat elust enesest. Järjekordne võimalus kaunistada enda keha pilkupüüdvate aksessuaaridega, kanda seksikaid püksikuid, kehakumerusi rõhutavat musta naiselikku kleiti, mis paljastab ihu piisavalt, kuid jätab samal ajal ruumi ka fantaasiale. Värvida enda huuled Marilyn Monroe stiilis punaseks, anda juustele volüümi juurde, lõhnastada keha sensuaalsete aroomidega ja libistada jalga pilkupüüdvad kingad.

Järve kaldal asuvas mõisas toimuv üritus pakkus silmailu nii elegantsust otsivatele inimestele kui ka antiigiarmastajatele. Õue peale saabunud külastajatele kõndis vastu abivalmis jooksupoiss, kes oma välimusega pakkus naudingut kõikidele naisterahvastele. Täkk, kes arvatavasti hiljem mõnele läheduse puuduse all kannatavale hingele oma riistvõimlemise oskusi mõisa sügavustes tutvustas. Uksest sisse astudes avanes mulle vaatepilt, kus suured ja kõrgete lagedega ruumid olid täitunud loendamatu arvu inimestega. Teades ainult peokorraldajat ennast, kes mulle kutse saatis ja jänesele iseloomuliku stiiliga ringi jooksis, oli aeg Samantha Jonesi stiilile omaselt Dirty Martini muretseda, et tähelepanu nõudmiseks oliive sensuaalselt kokteilitiku otsast imeda. Seksuaalset energiat laiali saates ei läinud kaua, mil nalja täis nägu ja ilusad silmad ennast tutvustama tulid. Esmamulje oli hea.

Tema hooldatud ja kaasaegsed jalanõud reetsid trenditeadlikkuse, asjalikkuse kui ka hea sissetuleku ning must lips elegantsuse, formaalsuse ja enesekindluse. Ta oli pikk, kena ja tugeva proportsionaalse kehaehitusega, kes oma ülimalt positiivse hoiakuga ja naerulohkudes põskedega suutis mu hetkega naerma ajada. Lustakas mees, kes ilmselgelt armastab iseennast ja end ümbritsevat. Nähes mismoodi ta mind oma silmadega õgis oli selge, et ta oli ideaalne komplekt üheöösuhteks. Kolmandat meelt uskudes oli tegemist isikuga, keda nagunii armastuse avalduse peale enam kunagi ei näeks.

Kirgi üles küttes kasutasin kogu oma naiselikku olemust, sooja voolavat energiat ja sensuaalsust. Tundsin, et ta on minu vaatamisest juba täiesti pöördes, mistõttu hakkasin signaale välja saatma kaheti mõistetavate vihjete näol. Ta astus mulle pool sammu lähemale ja jätkas enesekiitmisega. Nähes, et ta lausa anub komplimente ütlesin talle: «Sa oled nii naljakas, mul on nii lõbus sinuga.» Ta reageeris sellele nagu väike kutsikas lava peal, kes hakkas järjest rumalaid nalju erinevate rahvuste kohta tegema. «Kas sa tead, et on olemas riik Türgi, mis kõlab Inglise keeles nagu kalkun? Kes mõtles riigile sellise nime välja ja kus see üldse on?» Ise kõht kõveras pool siruli naerust lõkerdades. See oli moment, mil ta suutis oma Ameerikaliku IQ minu ees täielikult põhja lasta. Üks asi, mida mehed minu silmis endale lubada ei saa on pesuehtne rumalus. Enne olgu mees kole ja tark kui ilus ja loll. Sellise turn-offi peale lahkusin seltskonnast ja krabasin oma ringi jooksva tuttava sabast kinni.

Kuigi Samantha Jonesi tugev karakter andis maailmale mõista, et eduka ja vallalise suurlinnas elava naisena on sul kaks võimalust, kas taguda pead vastu seina ja õiget meest oodata või minna välja ning seksida nagu mees, on minus ikkagi ürgnaiselikkust rohkem, kes lähtub oma südamest, mitte kirest rumalate meeste vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles