Nigella Lawsonil on võimalik saada kiire lahutus?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson
Nigella Lawson Foto: SCANPIX

Briti kuulsa telekoka Nigella Lawsoni ja ta abikaasa Charles Saatchi lahutusasi on täna kohtus.

Paari kümme aastat kestnud abielu võib lõppeda, kui kohus lahutab nad kiirkorras, edastab The Telegraph.

Saatchi andis lahutuse sisse paar nädalat tagasi. Paar loodab, et nende lahutus on kiire, kuna nad ei soovi, et meedia liigselt nende eraelu lahkaks.

53-aastase Lawsoni ja 70-aastase Saatchi suhe sattus kriisi selle aasta juunis, kui kõmufotograafid tabasid nad Londoni restoranis. Pärast sõnavahetust haaras mees naise kaelast ja kägistas teda mitu korda. Fotod sellest ilmusid nii Briti kui maailma meedias.

Lawson kolis pärast seda nende ühisest kodust välja. Saatchi eitas pärast fotode avaldamist, et ta oleks tahtnud naisele haiget teha. Tegemist oli vaid oma seisukohtade väljendamisega.

Nigella Lawson on saanud oma menukate kokandusaadete ja kokaraamatute väljaandmisega umbes 15 miljoni naela suuruse varanduse.

Lahutusasjatundjate sõnul püüab ärimees ja kunstikollektsionäär Charles Saatchi teha kõik, et ta ei peaks oma väärtuslikust kunstist osa naisele andma.

Väidetavalt lasid Lawson ja Saatchi koostada 2003. aastal abieluvaralepingu.

Lawson palkas lahutusadvokaadiks kuulsa Fiona Shackletoni, kes oli ka muusik Paul McCartney ja prints Charlesi lahutusadvokaat.

Saatchi teatas juuli alguses, et tahab lahutust, kuna abikaasa ei astunud meedias ta kaitseks välja.

Mitmed briti väljaanded kirjutasid, et tegelikult oli Lawson esimene, kes andis lahutuse sisse, mitte Saatchi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles