Hooletu välimus mõjutab sinu suhet ning enesekindlust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Panther Media/Scanpix

Me kõik oleme kuulnud stereotüüpse maiguga lugusid sellest, kuidas püsisuhtes olevad inimesed enese eest enam varasemaga võrreldes nii palju ei hoolitse.

Kui elutempo on kiire ning mees juba võrgutatud on, võib tõepoolest tunduda, et vahele jäetud duši all käik või kodus välja veninud dressipükste kandmine ei saa midagi halba teha. Kaasa märkus võib lausa solvata ning nii on lihtne süüdistada teda liigses pinnapealsuses ning ülbuses, kirjutab Your Tango.

Kuid tegelikult, sinu välimus mõjutab seda, kuidas sa iseennast tunned. Kui sa ei vasta iseenda seatud standartidele, ei saa sa ka ennast enesekindlalt ning positiivselt tunda. Samuti tunnetab suhtumise muutust su partner, kes võib ka leida, et oled lõpetanud enese eest hoolitsemise, sest võtad teda iseenesest mõistetavalt. Aga seda ei taha suhtes olles keegi tunda.

Siit mõned nõuanded, kuidas riietuda nii, et see ka su kaaslase õnnelikuks teeks.

Mugavad ning stiilsed kodurõivad
Kui mõni su riideese on kulunud ja vana, on selle koht prügikastis! Hangi endale eraldi koduriided, mis mugavad, kuid kenad. See, kuidas sa kodus riides oled, näitab sinu eneseuhkust ja enda väärtustamist. Ka neil päevadel, mil oled üksi, võiks sul ennast peeglist vaadates hea tunne olla.

Kaunis pesu
Sa ju võid arvata, et mis vahe on aluspesul kui keegi seda nagunii ei näe, kuid sa eksid. Väärtusta end ning vali oma pesukollektsiooni ainult selliseid isendeid, mis sind seksikana tundma panevad. Kaunis pesu annab su enesekindlusele ning meeleolule võimsa süsti!

Ole julge, pisut väljakutsuv, kuid sensuaalne
Itaallased on selle parimaks näiteks. Nad oskavad riietuda nii, et see oleks maitsekas ja sünnis, kuid samal ajal siiski sensuaalse ja ligitõmbav.   

Leia oma lõhn
Kui sa pole leidnud oma lemmikut parfüümiriiulitelt, katseta erinevate parfüümiõlidega, mida kombineerides saad luua lõhnaõli, mida kellelgi teisel ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles