Kaheksa täiesti normaalset põhjust, miks sul ei pruugi olla seksiisu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pidevalt kuuleme lugusid sellest, kui sageli mõni paar seksib ja et see, mis ühe paari jaoks on normaalne, võib teise jaoks täiesti vastuvõetamatu olla.

Sageli pakub kõneainet ka see, kuidas abielludes inimesed üha vähem ja vähem voodirõõme naudivad. Keegi ei räägi aga sellest, et seksiisu võib puududa täiesti normaalsel põhjusel ning seda ei peaks üldse häbenema, kirjutab The Stir.

Järgnevalt on loetletud kaheksa põhjust, miks sa ei pruugi tahta seksida.

1. Taastud sünnitusest. Füüsiline taastumine ja vastsündinu eest hoolitsemine võivad tekitada tunde, et seks on küll viimane asi, mida sa hetkel teha tahaksid. Ja see on täiesti aktsepteeritav.

2. Tööstress. Võib-olla olete partneriga mõlemad kõrgetel positsioonidel ja peate tööl kõvasti vaeva nägema. Võib-olla mitte, kuid tööstressi võite ikkagi kogeda ning see nullib seksiisu peaaegu täielikult.

3. Vastuolulised töögraafikud. Leidub selliseid paare, kus naine käib päeva ajal tööl ja mees töötab öövahetustes. Sellisel puhul on väga keeruline leida sobivat aega või tahtmist, et seksida.

4. Teil on teatud vanuses lapsed. Näiteks teil on imik ja mudilane - nende mõlemaga tegelemine nõuab palju pühendumist ja aega ning mõjub kurnavalt. Võid unustada pesemaski käia, mis siis veel seksist rääkida.

5. Depressioon ja ärevus. Depressioon ja ärevushood võivad mõlemad seksiisu tappa, eriti kui mängus on retseptiravimid, mis mõjutavad sugutungi.

6. Beebipillid. Beebipillid toimivad naljakal moel: nad sulgevad efektiivselt munasarjad, kuid samas võivad ka seksiisu vähendada. Võib kuluda kuid või aastaid enne, kui naine leiab rasestumisvastase vahendi, mis talle kõige paremini sobib. Isegi pärast pillide võtmise lõpetamist võib naine kogeda vähest sugutungi.

7. Kolimine. Kipume alahindama, kuivõrd palju aega ja energiat kulub kogu kraami pakkimisele, mida ühest kodust teise viia. Kolimisperioodil võib juhtuda, et koged madalamat sugutungi.

8. Planeerid pulmi. See loomulikult stressirohke kogemus toob endaga kaasa palju vastuolulisi isiksusi, finantsmuresid ja pidevat planeerimist... Pole üllatav ega imelik, et sul puudub tahtmine seksida ajal, mis paljude sõnul on su elu kõige «romantilisem».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles