Seitse imelist märki, et oled terves suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igal naisel on olnud erinev arv suhteid. Iga suhe on isemoodi ning kui oled korra läbi elanud suhte, mis oli täis negatiivsust, hakkad uute potentsiaalsete partnerite puhul võimalikke ohumärke otsima. Kuidas aga aru saada, et oled terves ja õnnelikus suhtes?

Ohumärgid ja nende märkamine on küll olulised, kuid täpselt sama olulised on ka positiivsed märgid. Järgnevalt on välja toodud seitse märki, et oled terves suhtes, kirjutab Allwomenstalk.

Suudate teha asju eraldi
See võib tunduda veider, kuid erinevate asjadega tegelemine lahus olles on märk sellest, et teil on tervislik suhe. Kui sõltute täielikult üksteisest, et asjad tehtud saaks, siis võib teie suhe kiirelt muutuda väiksemal või suuremal määral ebanormaalseks üksteise eest hoolitsemiseks. Astuge sammuke tagasi. See on normaalne, kui tahad oma sõbrannadega välja minna ja see on täiesti normaalne, kui tema tahab sõpradega aega veeta ilma sinuta.

Te ei tee üksteist maha
See ei tohiks üllatusena tulla, et õnnelikus suhtes olles ei tohiks partnerid üksteist maha teha. Muidugi võite nalja visata üksteise oskuste üle, mis vajaks lihvimist, kuid terves suhtes tuleks hoiduda üksteise kritiseerimisest.

Te usaldate teineteist
Usaldus on iga suhte oluline osa, aga tähtis on see, et te tegelikult ka üksteist usaldaks. Iga suhte alguses loodad ju, et veedad selle inimesega terve oma ülejäänud elu koos. Seega pead olema kindel, et see inimene sind ei reedaks, sulle haiget ei teeks ning oleks sulle ustav. Kui usaldus puudub, siis tülitsete pidevalt ja tunnete ebakindlust.

Tunnete, et mõlemad panustavad suhtesse võrdselt
Palju probleeme võib tekkida sellest, kui üks partner tunneb, et teine ei panusta suhtesse piisavalt. On oluline, et te mõlemad oleksite suhtega rahul ning kohustused oleks teie vahel võrdselt jaotatud.

Teie suhe toimib ka väljaspool magamistuba
Tõsisest suhtest ei puudu kindlasti ka seks. Kuid seks ei tohiks olla ainus asi, mis teie suhte puhul toimib. Vältimaks seda, et teie suhet defineeriks vaid seks, peaksite mõlemad selgeks tegema, mida te suhtelt ootate ning kuhu võiks suhe teie arvates suunduda.

Te ei kiirusta
Armunud olles võid kiiresti tahta teise inimesega kokku kolida ning hakata peret looma. Kuid ürita mitte liialt kiirustada. Terves suhtes tulevad olulised verstapostid kõik omal ajal ning loomulikult. Lase asjadel vabalt minna.

Saate üksteisega kõigest rääkida
Su partner ei taha tingimata kuulata lugusid su eksist, aga kui sul on tarvis rääkida oma eelnevast suhtest, siis peaksid saama seda vabalt teha. Teie vahel ei tohiks olla tabuteemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles