Mida ei tasuks sõbrannadele oma suhte kohta rääkida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millisele naisele ei meeldiks sõbrannadega jagada kõike oma meelierutava suhte kohta? Olgu eesmärgiks siis nõuannete saamine või lihtsalt sõbrannade kadedaks ajamine.

Allwomenstalk toob välja aga seitse asja suhtest, mida ei peaks sõbrannadega arutama.

Tülid

See on normaalne, kui tahad parimale sõbrannale rääkida oma suhtest. Ka tülidest rääkimine on normaalne, kuid ära kunagi lasku üksikasjadesse, kui sa just ei oota täiesti ausat tagasisidet. Pole mingit mõtet detailselt kirjeldada, kuidas te vaidlesite mehega mõne mõttetu asja üle, kui sind ei huvita su sõbrannade arvamus asjast.

Seks

Ära jaga oma voodielu üksikasju sõbrannadega. Ära räägi neile, milliseid veidrusi meeldib su mehele voodis teha, sest kui su sõbranna teab niivõrd intiimseid asju su partneri kohta, ei suuda ta su partnerit enam kunagi sama pilguga vaadata.

Rahaprobleemid

Enda rahaprobleeme võid ju lähemate sõpradega jagada, kuid oma partneri finantsolukorra arutamine sõbrannadega ei ole aktsepteeritav. Paljud inimesed on rahaasjades väga tundlikud ning pigem tasuks see teema kõrvale jätta.

Petmine (kui olete juba probleeme lahendamas)

Kui keegi on sind petnud ning sa jätsid ta maha, võid sellest kõigest vabalt sõbrannadele rääkida. Aga kui sind on petetud ning te üritate probleeme lahendada, ära räägi sellest teistele. Sina võid ju partnerile andeks anda, sest sa armastad teda, kuid su sõbrannad armastavad sind ja nemad ei anna nii kergelt andeks, kui sulle on haiget tehtud.

Probleemid magamistoas

Su sõbrannad ei pea teadma, et su mehel võib magamistoas veidi turgutust vaja olla. See on intiimne teema ning sa ei tohiks seda teistega jagada.

Partneri isiklikud probleemid

Su sõbrannad on SINU sõbrannad ja pole sinu asi jagada oma partneri probleeme teistega. Lase temal endal arutada asju nendega, kellega ta seda teha tahab. Su sõbrannad ei pea su partneri kohta iga pisiasja teadma.

Partneri endised suhted

Su sõbrannad ei pea teadma, et neli aastat tagasi murdis su partneri südame naine nimega Laura. See ei puutu absoluutselt neisse. Kui su partner ise tahab sellest rääkida, siis see on teine asi, aga sina ei peaks seda omavoliliselt tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles