Kuidas saada aru, et ta on sinusse armunud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piggy-back at the beach
Piggy-back at the beach Foto: Phovoir/ScanPix

Inimeste temperament on erinev ning seega ei väljenda inimesed oma tundeid sarnaselt. Mõni loobib juba teisel kohtumisel lubadusi, et armastab sind ning tahab sinuga abielluda ning teine saab sulle oma tunded sõnastatud pärast pikka koos olemist. Kuid tõeliselt armunud inimesed väljendavad oma tundeid suhtumises.

Ta on kompromissialtim
Armastus toob inimestes välja positiivse suhtumise, kirjutab Your Tango. Kui inimene on armunud, on ta valmis pigistama silma kinni mingite omaduste osas, mida ta eriti ei hinda ning on valmis selleks, et see omadus ei pruugigi kunagi partneri puhul kaduda. Oluline on tunne, et kõik muu partneri juures kaalub need vähesed halvad küljed üles.

Ta on ülevas meeleolus
Armumine on joovastav olek, kus kõik tundub olevat võrratu ning armumisobjekt näib olevat uskumatult sarnane. Kes tahab keskenduda vigadele kui on nii palju võrratut!

Ta ei käitu päris endana
Kuna armumine võimendab ihaldusobjekti häid külgi, soovitakse ka end sellel perioodil paremana näidata, et loodud kujutlusele vääriline olla.

Ta kardab tuleviku pärast
Ühel momendil saab illusioon otsa ja siis tekib paanika. Talle näib, justkui oleks ta petta saanud, et alguses oli kõik ideaalne, kuid nüüd selgub, et kõik ei olegi nii ideaalne. Samuti tekitab kartust arusaam, et partneril on tema suhtes sarnased emotsioonid. See on faas, millest paljud paarid välja ei tule.

Ta usaldab
Läheb väga palju aega ning vaeva, et jõuda nii kaugele, et inimest täielikult usaldada ning talle oma kõiki külgi näidata. Kui ta näitab sulle neid külgi, mis temas pisut piinlikkust tekitavad, võid kindel olla, et teie suhe on liikumas armumisest armastusse.

Ta ei anna alla
Kui illusioonide aeg saab mööda ja tulevad ilmsiks esimesed vead ja tekivad esimesed konfliktid, on lihtne põgeneda ja otsida keegi, kellega uuesti lihtsalt armuda. Kuid siira armumise armastuseks muutumise üks samme on pidada vastu hoolimata raskustest ning panna suhe enda jaoks tööle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles