Miks on näitlejanna Kersti Heinloo Anne & Stiili kaanel alasti?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Kersti Heinlnoo Anne & Stiili kaanel alasti
Näitlejanna Kersti Heinlnoo Anne & Stiili kaanel alasti Foto: Anne & Stiil

Terase silmaga meediatarbija on kindlasti juba märganud, et Anne & Stiili juulinumbri kaanel on näitlejanna Kersti Heinloo ilma riieteta. Ka ajakirjas sees on Kersti palja ülakehaga, näitlejanna rindu katavad tema punased juuksed.

Miks kaanestaaril riideid seljas pole?

Kersti Heinloo pildistamise stilisti, moelooja Britt Samosoni sõnul polnud alastus ettekavatsetud, vaid juhtus spontaanselt: «Mõnikord less is more (vähem on rohkem – toim). Keskkond, see karge raba ja puhas loodus mõjus nii, et tunne oli õige. Mina stilistina kedagi vägisi paljaks ei koori,» ütleb Samoson naerdes.

«Kerstil on imekaunis portselannahk, tema alastus on delikaatne. Meie eesmärk on teha ilusaid pilte, mis inimese olemust edasi annaksid ning Kersti ongi selline natukene müstiline naine...»

Kersti ise ei nimetaks seda üldsegi julgustükiks

«Rannas näeb igal sammul palju suuremat alastust. Ausalt, ma ei oska seda isegi kommenteerida, see tundub loomulik. Eks mingi määrani käib alastus näitlejaameti juurde niikuinii, olgu see siis laval või filmis,» arvab Kersti.

Ka varem on Anne & Stiili kaanel olnud alasti naine, nimelt ajakirja endine peatoimetaja Merle Liivak, kes toona oli lapseootel.

Kersti Heinlood näeb juulis ja augustis neljas suvelavastuses: «Birkenruh’ episood. Kurb armulugu», «Saatuse heidikute kuu», «Hamlet» ja «Preili Julie».

Vaata pilte! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles