Põhja-Tallinna solist Kerli Kivilaan: brändinimed jätavad mind täiesti külmaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kivilaan.
Kerli Kivilaan. Foto: Viktor Burkivski

Rannahooaeg on käes ning kuna Eesti suvi ei kesta kaua, siis tuleb ära kasutada igat võimalust. Kindlasti ei tasu unustada ka päikesekaitsekreemi ning päikeseprille. Buduaar rääkis bändi Põhja-Tallinn solisti Kerli Kivilaanega ning uuris, mil määral tema oma nahka päikese eest kaitseb ja milliseid päikeseprille ta eelistab.

Kuna Kerli on heleda ning õrna nahaga, siis ilma päikesekaitsekreemita ta suvel toast ei lahku. «Minu puhul on kindlasti päikesekaitsekreem esimene, mille randa minnes kotti panen. Ilma kreemita ei tule päevitamine kõne allagi – tagajärjed on valusad. Päike on Eestis suviti ikkagi väga intensiivne, seega päikesekaitsekreem on kahtlemata väga oluline asi, kui just põlenud keha või nahavähki pole soovi saada,» sõnab Kerli.

Mis aga päikeseprillidesse puutub, siis brändinimed jätavad Kerli täiesti külmaks. Üheks põhjuseks, miks Kerli kalleid prille ei osta, on ka fakt, et ta suudab päikeseprillid väga edukalt ära kaotada. «Olen krooniline päikeseprillide unustaja. Enamasti unustan nad ette panna ja kui seda teengi, siis suudan need kindlasti hiljem ära kaotada. Seega ma väga kalleid päikeseprille ei vaevu omale üldse ostma. Lisaks ei oma minu jaoks tähtsust, kas päikeseprillid maksavad 100 või 10 eurot, või kas raamil on kirjas Gucci, Armani või mitte midagi. Tähtis on ikka, et nad oma funktsiooni täidaks ja samas ka kenad välja näeksid.»

Mõni meist võib päev läbi liikumatult rannaliival peesitada, teised aga ei suuda minutitki ühe koha peal istuda. Kerli kuulub pigem viimaste hulka. «Olen pigem ikka suhteliselt püsimatu ja mitu tundi ühe koha peal lamada on üsna tüütu. Eriti hea on, kui saab päikest võtta nii muuseas – lihtsalt väljas toimetades või rannas ringi liikudes. Aga ma siiski ennast väga suureks päevitajaks ei pea,» tõdeb Kerli, et päev läbi rannas peesitamine pole siiski tema jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles