Mis on Hugh Jackmani pikaajalise abielu saladuseks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness.
Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness. Foto: SCANPIX

Hugh Jackman on mees, kes teab romantikast nii mõndagi.

Filmi «Wolverine» näitleja on oma abikaasa Deborra-Lee Furnessiga olnud abielus juba 1996. aastast saadik.  

«Kõige tähtsam romantika elus hoidmisel on üllatusmomendid,» ütles ta ajakirjale Good Housekeeping antud intervjuus. «Kui ma tooksin Debile igal teisipäeval lilli, oleks see küll kena, kuid puuduks igasugune üllatusmoment,» seletas ta.

Seega üritab näitleja oma abielus rutiini murda. «Elu polegi tihti muud kui vaid rutiin, seega üritan ma seda meie suhtes vältida nii palju kui võimalik.»

«Näiteks helistasin ma hiljuti Debile ja ütlesin, et mul läheb võtteplatsil veel kaua aega ja ma tulen alles hilja õhtul. Tegelikult jõudsin ma koju juba vähem kui tunni aja pärast ja loomulikult oli Debi väga üllatunud. Ma olin reserveerinud laua meie lemmikus restoranis ja meil oli lausa kolm tundi aega rahulikult lõunatada enne kui lapsed koolist tulid. Me saime mõnusalt kahekesi aega veeta ja sellised asjad mõjuvad suhtele väga hästi,» ütles Hugh oma viimase romantilise teo kohta.

2008. aastal ajakirja People poolt kõige seksikamaks meheks valitud Hugh paljastab ka teise õnneliku abieluga seotud saladuse: vaatamata kiirele elule ei ole ta oma abikaasast ja parimast sõbrast Deborrahist eemal kunagi üle kahe nädala. Reegel, mille Deborra kohe suhte alguses paika pani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles