Paljudele sobiv rattakott

Tiina Kolk
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stella Soomlaisi ja Marko Ala uuenduslik kolmnurkse raamiga, meesteratastele mõeldud kott.
Stella Soomlaisi ja Marko Ala uuenduslik kolmnurkse raamiga, meesteratastele mõeldud kott. Foto: Erakogu

Peagi jõuab seeriatootmisse brändi 365 disaineritandemi Stella Soomlaisi ja Marko Ala uuenduslik kolmnurkse raamiga, meesteratastele mõeldud kott, kuhu saab mahutada palju vajalikku.

«Isegi siis, kui kott on asjadest pungil, ei sega see pedaalimist, sobides seega nii kihutajale kui ka päiksenautlejale,» ütleb Soomlais. Ala lisab, et tänu kavalale süsteemile saab kolmest kohast raami külge kinnituvat kotti kergesti paika panna.

Merevineerist põhipaneeli ja ajahambakindlast täisnahast taskutega kott teenib omanikku aastaid. Nii töö- kui ka lõbureisideks mõeldud koti kahte ruumikasse sahtlisse, kuhu mahuvad vabalt A4-formaadis paberid või piknikukraam, pääseb ligi ka siis, kui see on ratta külge kinnitatud,

Rattakotti saab osta Stella Soomlaisi stuudiost Tallinnas Kalasadama 8.

Brändi 365 disainerite Stella Soomlaisi ja Marko Ala rattakott valiti tänavu Hongkongis toimunud Design-A-Bagi konkursil Eco-Friendly Weekendi kategooria võidutööks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles