Uus trend: iluprotseduurid, mis muudavad su näoilme õnnelikumaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Paquin ja tema «Bitchy Resting Face».
Anna Paquin ja tema «Bitchy Resting Face». Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Enam ei piisa naha pingutamisest ja huulte lopsakamaks muutmisest. Kui sa ise naeratada ei jaksa, lase kirurgidel endale igikestev optimism näkku lõigata!

Justnimelt, Total Beauty kirjutab, et väidetavalt on ilukirurgid kasutusele võtnud väljendi «Bitchy Resting Face», mis tähistab inimesi, kellel on oma näojoonte tõttu tavaolukorras pahur nägu.

See mure ei vaeva vaid lihtsaid inimesi. Isegi Anna Paquin on naljatanud, et ta tavaline nägu on selline, justkui sooviks ta kedagi maha lüüa, ükskõik kui õnnelikult ta end tegelikult ei tunne. Õnneks või kahjuks on ilukirurgid mõelnud välja, kuidas «kivinäod» naeratama panna.

Kuigi ilukirurgid ei tunnista, et nad täpselt sellist terminit kasutaksid, ütlevad nad, et teostavad nüüd tihedalt protseduure, mille eesmärk on muuta nägu «rõõmsamaks». Selleks silutakse kulmude kortsutamisel tekkivad vagusid ja tõstetakse suunurki.

Kas selline operatsioon ka päriselt kedagi õnnelikumaks muudab, on iseasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles