Naiste kogemused: kõige totramad asjad, mida kirehoos öeldud on

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Suure kirelõõma võivad valesti öeldud sõnad kiiresti kustutada. Loe naiste kogemusi kõige totramatest asjadest, mida kirehoos öeldud on.

Naiste kogemused pani kirja Cosmopolitan.com.

Liiga nunnu
«Kutt vaatas mulle sügavalt silma ja ütles: «Ära liiguta, mu väikseke, siit tuleb üks tibatillu õrn musu!» Ja siis, vääääga aeglaselt liikus ta minu poole, sulges oma silmad ja tegi mu ninale musi. Ma oleks äärepealt oksele hakanud!»

Seksikas vähk
«Me olime just seksinud ning kallistasime ja kaisutasime niisama. Ta pani on sõrme mu rinnal oleva sünnimärgi peale ja küsis, kas ma tean, mida see talle meenutab. Ma naeratasin, eeldades, et ta tahab öelda midagi armsat ja ütlesin, et ei tea. «Nahavähki! Sa peaksid seda kontrollida laskma!»»

Ole mu titeinkubaator!
«Kui ma olin esimest korda voodis mehega, kellega me mõned nädalad kohtingutel käinud olime, karjus ta täpselt orgasmi hetkel, et soovib minuga tuhandet last saada. Ma mõtlesin, et ta on minusse vist väga armunud, kuid siis selgus, et see on asi, mida ta alati ja kõigile ütleb.»

Poeesia Komissarova
«Kohtusin pubis ühe muusikuga. Veidi napsusena läksime minu juurde ning meie jutt läks kahemõtteliseks. Tahtsin midagi erutavat öelda: «Su puudutus on nagu raviv rohi!» Sel perioodil tegelesin ma palju joogaga ning mulle tundub, et ma olin natuke liiga spirituaalne.»

Tüdrukute ropud riistad
«Käisin kutiga, kellega me voodis koguaeg ropult rääkisime. See käis edasi ja tagasi. Tema ütles, et rautab mind kõvasti ja mina vastasin talle, et hoopis mina rautan teda kõvasti. Ükskord ütles ta mulle, et ma puutuksin ta suurt ja kõva riista ning ma vastasin talle samamoodi.»

Hääled peas
«Ma käisin mitu kuud ühe väga laheda kutiga, kes oli muusik ja filmimees. Meie suhe muutus järjest tõsisemaks kui ükskord ütles ta mulle keset seksi, et ta sai nägemuse, mis ütles talle, et oma eelmistes eludes olime me abielus. Ma mõtlesin, et kas peaks ta maha jätma kohe või viie minuti pärast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles