Miks mõned mehed pühenduda ei suuda?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Mehed väidavad, et naised on keerulised ja neist on raske aru saada, kuid tegelikkuses ei erine nad selles aspektis naistest kuidagi. Tihti ei suuda hoopiski naised mõista, miks mehed pühenduda ei suuda . Selgub, et vahel on põhjus hoopis naistes.

Hirm
Mingil rumalal põhjused arvavad naised, et vaid nemad kardavad suhtes haiget saada, kirjutab World Of Female. Tegelikult on samad hirmud ka meestel. Kuigi  mees võib käituda, justkui oleks ta kartmatu ja ehk isegi ükskõikne, ei taha keegi, et tema süda murtaks. Kuigi nad ei räägi neist emotsioonidest avalikult, ei tähenda see, et neid emotsioone poleks.

Liigne nõudlikkus
Suhtel on väga raske püsima jääda, kui üks pooltest klammerdub teise külge ega ole nõus momendikski lahti laskma. Kui sa ootad, et partner pühendaks kogu oma vaba aja vaid sulle, lükkad sa ta enesest eemale. Mehed tahavad oma aega sõprade ja hobide jaoks. Kui sinu käitumine tekitab temas süütunnet ja samas ka pahameelt, ei lähe kaua, mil ta otsustab teie suhte lõpetada.

Mehelikkus ja ettearvatavus
Kui sinu käitumine on liialt ettearvatav, tüütab ja väsitab see mehe kiirelt ära. Meestele meeldib, kui naine neid oma käitumisega endiselt üllatada suudab. Ja kuigi sooline võrdõiguslikkus on ühiskonna aspektist vaadates hea, on suhtes parem kui lased paista oma naiselikul ja õrnal poolel. Meestele ei meeldi, kui nende partner käitub nagu mees. Lisaks meeldib meestele, kui naised väärtustavad end ja hoolitsevad enda eest. See on täiesti vastupidine liigsele nõudlikkusele – sa saad endaga igati ise hakkama, sa ei vaja selleks suhet. Ja see on seksikas!

Ootused pole selged
Kui sa pole kindel, millised on su kaaslase sihid ja ootused teie suhtes ning sulle on jäänud mulje, et ta pole huvitatud sinule pühendumisest, on kõige parem temaga sellest rääkida. Tehke selgeks, kas teie eeldused ja nägemused suhtest on samad, või erinevad need täiesti. Ja kui see on nii, ei ole sinulgi mõtet kulutada energiat suhtele, mis sulle midagi ei paku.

Samas, mõned mehed ei mõtle tulevikule enne, kui naine selgelt väljendatud küsimust ei esita. Siis tasub olla kannatlik, et ta suudaks välja mõelda, mis on tema seisukoht teie suhte tuleviku osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles