Ainult meestele: kõige seksikamad ametid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Liiga vähesed karjäärinõustajad räägivad sellest, millised ametid on naiste arvates seksikad. Aga see on ju ometi oluline!

Kosmonauti  sinust enam ei saa ja sa oled liiga paks, et tuletõrjujaks hakata. Kuid sellest pole midagi, sest aeg on edasi läinud. On veel terve hunnik väga seksikaid ameteid, kirjutab GQ Magazine.

Jalgpalli mänedžer
Jalgpallurit sinust ei saa, kuid pole midagi. Päriselt ei taha ükski normaalne naine jalgpalluriga koos olla. Jalgpallurid vaimustavad vaid nabarõngaste ja kehvade kunstrindadega teismelisi beibesid ja sellist naist sa ju ei taha.

Ajudega spordihuvilist naist peibutab mänedžer palju rohkem. Sellisel mehel on glamuuri, raha, tutvusi ja võimalusi ning ka tervet mõistust rohkem.

Talunik
Talunikel on alati, mille peale vihane olla, olgu see siis majanduslangus, looduskeskkonna kriis või see, et toidupoeketid vallutavad varsti universumi.
Oleme ausad, talunikud on alati vihased ja masendunud olnud. Ja see on väga seksikas!

Ega pidevalt  vihane olla ja kõige vastu võidelda pole lihtne, suure tõenäosusega võtab toiduainetööstuse vastu võitlemine su elust aastaid, kuid naistele sinu kangelaslik, väsinud ja hukule määratud imago meeldib!

Kokk
Mitte telekokk, vaid kokk, kes päriselt tööd ka teeb. Andekas, loov, kirglik ning oskab valmistada võrratuid hõrgutisi! Sarnaselt talunikele on ka kokad pidevalt vihased. Ja kui lisada viha juurde hea toit, on see üks seksikamaid kombinatsioone üldse.

Hea küll, pidev viha saab pikapeale tüütavaks ning sellega sa püsisuhteid loo, kuid ohtralt üheöösuhteid küll!

Aga võib-olla ei peagi sa vihane olema? Ole lihtsalt nunnu ja tee väga hästi süüa. See on ka seksikas!

Salaagent
Mmm…  mees nagu James Bond. Musklis ja korralikult täidetud ujumispükstes.
Kahjuks kipuvad  päriselus salaagendid olema geikommunistid. Mis pole küll otseselt halb asi, kuid naistele meeldivad hea varustusega Bondid rohkem.

Arhitekt
Nali, üheksakümnendad on möödas!

Rahvusvahelise valuutafondi juht
Seksikaks teeb selle ametikoha võimalus pragada näiteks George Osbourne’i ja Angela Merkeliga. Praegu on sellel ametikohal küll naine ja teadjad räägivd, et ainust põhjus, miks meessoost riigijuhid majanduse põhja viivad on see, et, neile meeldib prantslanna käest nuheldud saada, aga see selleks.

Igatahes, suure tõenäosusega on see ametikoht õige pea jälle saadaval ning just sina võid sinna sobida! Korrutamise üle sul pead murda ei tasu, järgnevad aastad tegeled sa ainult jagamisega.

Võim on seksikas, aga kui me vaatame praeguseid presidente või peaministreid, on selge, et olukorra võid päästa vaid sina!

Kriminaaladvokaat
Kõikidele naistele meeldivad veidi pahad poisid, kes peavad pikki ja kirglikke kõnesid, mida nad tegelikult tõsiselt ei mõtle. Enamik naisi kasvab selles perioodist küll lõpuks välja ja abielluvad kellegi toredaga.

Kuid kõikidele naistele meeldib kombinatsioon adrenaliinist ja jõulisusest, millele lisandub hea huumorimeel. Kriminaaladvokaadid on koguaeg tihedad suuri firmasid reklaamivate juristide peale, kes midagi arukat ja tõsist ei tee, kuid on jõukad.  Ja kordame veel, viha on seksikas!

Meessoost lapsehoidja
Kas saab olla midagi seksikamat kui mees, kes vaatab laste järele, teeb neile süüa, aitab neil koduseid töid teha ning samas võitleb ennastsalgavalt murdvarastega?

Mitte, et naislapsehoidjad sellega hakkama ei saaks, kuid mees on kahtlemata seksikam. Mitte, et sa peaksid oma tööandjaga magama. See oleks veider. Kuid iga naine, kes su ametist kuuleb, läheb põlvist nõrgaks.

Ajalehe toimetaja
See on alati seksikas amet olnud. Sellel ametil on piisavalt võimu ning autoritaarsust. Ajakirjanikud on reeglina kiire mõtlemisega ning kriisiolukordades rahulikud. Samuti on neil palju põnevat klatši asjade kohta, mida nad lehte panna ei saa.

Ja kui on tegemist ajakirjanikuga, kes võitleb südamest ebaõigluse ja kurjuse vastu siis see on võrratu!

IT-spetsialist
Meie elud keerlevad erinevate nutiseadmete ümber. Ja kui sa oled mees, kes suudab mõelda välja uue Facebooki või Skype’i, lendavad naised kohale nagu kärbsed meele.

Veel märkimisväärselt seksikaid ameteid: klassikaline muusik, olümpiatreener, raadiosaatejuht, professionaalne pokkerimängija, paavst.

Ja kõige vähemseksikad ametid: parlamendiliige, toidupoeketi juhatuse liige, veoautojuht, turvamees, plastiline kirurg, oligarh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles