Kuidas oma suhet tugevamaks muuta?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olemine tähendab seda, et olete kaks hinge ühes kehas ja mida tugevam side teie vahel on, seda tugevam on teie keha.

Siin on mõned nõuanded, kuidas oma suhet tugevamaks ja tervemaks muuta, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kompromissid

Üks olulisemaid asju suhtes olemise juures on oskus kompromisse luua. Nendele, kes armastavad asju omal viisil teha, võib olla keeruline õppida kompromisse teha, kuid suhte toimimiseks on see ülioluline. Ilmselgelt kehtib see mõlema partneri kohta - kui oled midagi ohvriks toonud, et partner saaks oma tahtmise, siis järgmine kord peaks tema sulle vastu tulema. Kui ta pole nõus seda tegema, tuleta talle meelde neid kordi, mil oled tema soovide järgi toiminud.

Kohtingud

Pikaajalise suhte sädeme säilitamine võib mõnikord keeruline tunduda. Jääme kinni rutiini, kus tuleme töölt koju ja vajume diivanile, sealt liikumata enne uneaega. Suhtes värskuse säilitamiseks on oluline korra nädalas kohtingul käia. Ühtlasi näitab see, et hoolite endiselt teineteisest. Pole midagi paremat, kui näed, et partner pingutab ning sama peaksid ka sina tegema, seega muutke kohtinguõhtud traditsiooniks.

Vaidlused

Kuigi mõned väidavad, et õiges suhtes ei tule vaidlusi ette, on tegelikult tervislikum üksteisega vaielda. See oleks veider, kui te omavahel üldse ei vaidleks ja veelgi halvem on see, kui hoiate kõiki negatiivseid tundeid enda sees. Tunnete väljendamine on normaalne ja kui mõnikord muutuvad asjad veidi tuliseks, õppige leppima ning ärge kunagi jätke ühtki probleemi lahendamata.

Lahusolek

Enamik paare veedab lõviosa ajast koos. Koos elades võib aeg-ajalt tekkida tunne, et partner hakkab närvidele käima. Hingamisruumi andmiseks võiksid teil nädalas olla mõned õhtud, mil mees on oma sõpradega ja sina sõbrannadega. See annab teile ka uusi jututeemasid lisaks tavalistele tööuudistele.

Usaldus

Kõige olulisem asi tugeva suhte juures on usaldus. Kui sa ei saa partnerit usaldada, siis kannatab kogu teie suhe. Kui teil esineb probleeme üksteise usaldamisega, siis võiksite abi saada näiteks paarinõustamisest, kus saate mõlemad avameelselt rääkida, mis teile muret valmistab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles