Ivo Nikkolo sügiseelne kollektsioon põimib endas vastandite jõu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 4. juulil, esitles eestimaine disainerbränd Ivo Nikkolo oma pre-fall 2013 kollektsiooni. Unikaalne kollektsioon põimib endas jõulise vastandlikkuse, mis väljendub  maskuliinsuse kombineerimises igikestva naiselikkusega kui ka kontrastsete värvide ja materjalide kasutuses.

Sügishooaja sissejuhatava kollektsiooni lugu jutustab vastandite jõust ning  läbivaks motiiviks on majesteetlikud, kuid maitsekalt tagasihoidlikud volangid. Põnevust lisavad roosimotiivid, suured silmapaistvad lukud ja jõuline värvigamma – tugevat punast täiendavad neutraalsed toonid ning trendikas puuderroosa.

Ivo Nikkolo peadisaineri Eve Hansoni sõnul on oluliseks trenditooteks sel hooajal kollektsiooni ilmestav soe ja pehme kardigan: «Tõeliselt universaalne ning meie kliimas asendamatu rõivaese - ideaalne kerge mantlina kandmiseks nii jahedatel suveõhtutel kui ka soojematel sügispäevadel.»

Juuli algusest kõikides Ivo Nikkolo esinduskauplustes müügilolev pre-fall kollektsioon on loodud mõeldes naisele, tema figuurile ning olemasolevale garderoobile ja rõivaste omavahelisele sünergiale ning kombineeritavusele. Pre-fall kollektsiooni tooted sobivad kontorisse, kohtumistele ning pidulikeks puhkudeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles