Parimad ajad seksimiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Me oleme harjunud asju planeerima, kuid seksi puhul ei pööra me sellele piisavalt tähelepanu. Ilmselt peaks, sest võib sinu voodielule särtsu juurde anda!

Enne päevi
Soovid erakordset orgasmi? Sellisel juhul tuleks seksida päev enne menstruatsiooni algust, väidab Woman’s Day. Väidetavalt on just siis naine kõige tundlikum ning orgasmid tunduvalt võimsamad. Seega, isegi kui tunned, et oled enne päevi pahur ning tujukas, võib seks sinu meeleolu oluliselt parandada.

Pühad
Tahad seksida tunde? Kui uskuda psühholooge, seksivad inimesed pikemalt puhkuste ja pühade ajal, mil pole kuskile kiiret, näiteks jõulude ja uusaasta vahel.

Varahommikune kähkukas
Nagu sa ilmselt juba märganud oled, ärkavad mehed hommikuti erektsiooniga. Selle asemel, et tal terve päev oodata lasta, pane oma äratus varasemaks, et teha üks «kähkukas». Ning kuna õhtuti oleme me tihti väsinud, võib hommikune seks olla palju nauditavam ning energilisem.

Päevade ajal
Et orgasm põhjustab emaka kokkutõmbeid, mis vähendavad valu ning sinu kehas vallanduvad «õnnehormoonid», võib päevade ajal seksimine vähendada halba enesetunnet ning leevendada krampe.

Pärast trenni
Uuringute kohaselt tunnevad inimesed end peale treeningut enesekindlamalt isegi siis kui tegelikult silmaga nähtavaid või kaaluga mõõdetavaid tulemusi pole. Seega, kui tahad end voodis võrratuna tunda, seksi peale trenni!

Suveööd õues
Suvisel ajal on inimesed seksis vabamad. Suurimaks põhjuseks on see, et see siis saab seksida mugavalt ka õues, näiteks oma aias. Ainuüksi keskkonnavahetus tähendab harjumuspärase seksi muutumist erutavamaks ning annab eksperimenteerimisele hoogu juurde.

Peale keerulist nädalat
Kui sul on olnud hullumeelne töönädal, võta vabal päeval aega vaid teile kahele. Tähtis pole seksile kulunud aeg, vaid selle kvaliteet. Sellisel perioodil rõhu lõõgastumisele, mille eksperimenteerimise. Õhkkond olgu pigem romantiline, et sa end tõeliselt mõnusalt tunda saaksid.

Keset ööd
Mida kauem olete koos olnud, seda raskem on magamistoas loov olla. Et tekitada vaheldust, ärka keset ööd, et oma partneriga veidi hullata. Tõenäoliselt ei pahanda ta öise äratuse peale.

Hiilige minema
Suvi on täis pulmi ja sünnipäevi, mis kestavad pikki tunde. Kui su kalender on selliseid sündmusi tihedalt täis, on raske seksile aega leida, sest õhtuks olete te mõlemad purjus ja väsinud. Kui leiate võimaluse peolt korraks ära hiilida ja hullata, on teil terve ülejäänud õhtu teie jaoks erilise emotsiooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles