Ei tunne end piisavalt seksikalt? Su eraelu võib seetõttu kannatada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seksikas enesetunne mõjub naistele imeliselt, aga kui naine ei tunne end üldse seksikalt, siis kannatab nii tema enesekindlus kui ka suhted.

Värskest küsitlusest selgus, et üle 70 protsendi naistest on veendunud, et kui nad ei tunne end piisavalt seksikalt, siis see mõjutab nende suhteid, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kui naistelt uuriti, miks nad end seksikalt ei tunne, siis pooled vastasid, et neil pole piisavalt enesekindlust. Üle kolmandiku naistest soovis, et keegi neile aeg-ajalt ütleks, et nad on seksikad, sest see annaks neile kindlustunnet juurde.

Naiste sõnul tunnevad nad end seksikana siis, kui partner neile komplimente teeb, samas tunnistati, et kohtinguks valmistumine ei tekita niivõrd seksikat tunnet, kui näiteks sõbrannadega koos välja minek.

Kolmandik naistest leidis, et oleksid nõus proovima sekslelusid, et seksuaalset enesekindlust ja seeläbi seksikat tunnet suurendada.

Küsitluse läbi viinud ettevõtte esindaja sõnas, et nende jaoks oli üllatav see, et niivõrd väike hulk naisi on piisavalt enesekindlad, et end seksikana tunda. Samuti oli üllatav fakt, et naised toetuvad endiselt teiste komplimentidele, et end hästi tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles