Planeerides pisiperet: naised tahavad suvebeebisid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvatakse, et naised eelistavad sünnitada pigem talvel, et vältida raseduse lõpus suvesoojas piinlemist, kuid paistab, et kaasaegne naine tahaks sünnitada hoopis suvel.

Kuigi on tõestatud, et suvel sündivatel lastel on halvemad akadeemilised tulemused, planeerib üha enam naisi oma rasedust nii, et pisipõnn sünniks soojadel suvekuudel, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kõige populaarsemaks kuuks nimetati juunit ja kõige ebapopulaarsemaks osutus november.

Miks tahavad naised aga pigem suvel sünnitada? Põhjus on lihtsamast lihtsam. Nimelt tahavad värsked emmed oma emaduspuhkust veeta pigem soojadel suvekuudel kui muul ajal.

Kuigi naised hea meelega valiks, millises kuus sünnitada, tunnistavad paljud, et rasestumist ei ole võimalik planeerida.

«Viljastumine on väga vähekontrollitav tegu ja enamik moodsaid naisi keskendub pigem raseduse vältimisele kui selle kaasaaitamisele,» sõnas dr Sandra Wheatley.

Head lugejad, kas teie jaoks on oluline, millises kuus laps sünnib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles