Kas seksikad rollimängud võivad suhte paremaks muuta?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me armastame oma partnereid, kuid aja möödudes võivad meil tekkida fantaasiad kelmikatest medõdedest, musklites tuletõrjujatest või isegi mõnest kuulsusest. Mõnikord on lihtsalt vaja linade vahele veidi rohkem mängulisust tuua ja rollimängud on selleks parim lahendus.

YourTango toob esile mõned põhjused, miks rollimängud suhtele hästi mõjuvad.

See loob partnerite vahele tugevama sideme. Armastajad, kes jagavad üksteisega oma fantaasiaid, tundeid ja ihasid, kogevad tugevamat suhet. Miks? Sest nad teavad, et on koos kellegagi, keda nad saavad usaldada ja kes neid täiendab.

See suurendab enesekindlust magamistoast väljaspool. Mitte keegi ei pea teadma, et eelneval õhtul mängisid magamistoas arsti ning päästsid patsiendi, kes tasus sulle selle eest heldelt. Aga rollimängud annavad juurde enesekindlust ja seda näevad kõik.

See hoiab asju erutavana ja värskendab juba kulunud suhet. Kõik võime lõksu jääda seksuaalsete harjumuste küüsi, elu on kiire ja lihtne on jääda vana hea juurde, et oma vajadusi rahuldada. Aga kui tead, et magamistoas on oodata midagi uut ja huvitavat, siis kindlasti leiad selle jaoks ka aega. Enne, kui arvad, et suhe on läbi, proovi seda veel rollimängu abil turgutada. Kallima nägemine uue nurga alt võib nii mõndagi muuta.

See vähendab piiranguid. Võib-olla on partner tahtnud juba mõnda aega voodis uut poosi proovida, kuid on liialt häbelik, et seda tunnistada. Magamistoas kellegi teise etendamine teeb selle aga võimalikuks, sest rollimängu käigus muutub inimene julgemaks. Ja kui partner näeb, et uus poos on tehtav, siis julgeb ta seda ka tihemini proovida.

See on lõbus. Mitte iga päev ei saa sa mängida tegelast, kellest pikalt unistanud oled. Lisaks muudab asja veelgi paremaks fakt, et saad oma fantaasiat kallimaga jagada.

Kuidas rollimängud magamistuppa tuua?

Rollimängude toimimiseks on oluline suhtlemine ja usaldus. Mõlemad partnerid peavad rollimänguga nõus olema. Räägi partnerile oma fantaasiatest ja küsi, kas ka temal on mõnd salajast unelmat, mida ta sooviks sinuga jagada. Arutage, kui kaugele olete nõus minema, mis teid erutab ja mis absoluutselt ei meeldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles