Rõõmsalt randa!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must-valge graafika
Säbruline trikoo 39,99 eurot, Marks & Spencer.
Mustvalge täpiline rinnahoidja 29,90 eurot ja püksid 18,90 eurot, Etam.
Seelik-trikoo 50,99 eurot, Marks & Spencer.
Triibuline trikoo 41,99 eurot Marks & Spencer.
Punaste paeltega täpiline komplekt 22,95 eurot, Monton.
Must-valge graafika Säbruline trikoo 39,99 eurot, Marks & Spencer. Mustvalge täpiline rinnahoidja 29,90 eurot ja püksid 18,90 eurot, Etam. Seelik-trikoo 50,99 eurot, Marks & Spencer. Triibuline trikoo 41,99 eurot Marks & Spencer. Punaste paeltega täpiline komplekt 22,95 eurot, Monton. Foto: Repro

Moekunstnik ja stilist Anu Lensment toob tänavusest päevitusriiete moest muu hulgas esile kirgaste värvide ning taime- ja loomariigi vaimustuse. Sõltuvalt figuurist tasub bikiinide kõrval märgata ka katvamaid kaheosalisi toppe-boksereid ja kelmikaid trikoosid.

Rannamood võtab oma suunad jälle olulistest moetrendidest ning kindlasti leidub igaühe maitsele sobilik toon ja muster.

Kirkad toonid, graafilised või troopilisest loodusest inspireeritud mustrid ja läikivad materjalid on kindlasti selle rannahooaja hitid. Lõike valikul tasub meeldimisest rohkem arvestada figuuritüübiga ja teha valik lähtudes pigem rõivaste istuvusest.

Taas tasub meenutada vana head tõde, et tume ja matt toon muudab visuaalselt saledamaks ning efektsed mustrid varjavad liigseid kumerusi. Sel hooajal on popiks saanud ka loomingulisus erinevate rinnahoidjate ja pükste kombineerimisel, mistõttu ei pea need ilmtingimata olema ühest komplektist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles