Kõige olulisemad nõuanded pulmade korraldamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv pilt.
Illustreeriv pilt. Foto: SCANPIX

Pulmapäev peaks olema iga naise elus kõige õnnelikum päev ning tõenäoliselt ka on seda, kuid selleks valmistumine võib olla kaootiline ning stressirohke.

Pruut tahab kindlasti pulmade korraldamisel iga detailiga kursis olla, seega järgnevalt on välja toodud kõige olulisemad asjad, mida ei tohiks korraldamismöllus unustada, kirjutab femalefirst.co.uk.

Nimekirjad, nimekirjad, nimekirjad

Kogu pulmade korraldamise aja jooksul on nimekirjad su parimad abimehed. Kõigepealt peaksid koostama üldise nimekirja, millele tuleb kindlasti tähelepanu pöörata ning mis tuleb pulmadeks ära teha. Seejärel hakka asju korda ajades nimekirjast punkte järjest maha tõmbama, et näeksid selgelt, mis on veel teha vaja.

Pruutneitsi(d)

Kui oled valinud omale ühe pruutneitsi, palu tema abi pulmade korraldamisel. Ta saab aru, et tegemist on sinu jaoks väga olulise päevaga ning abistab kindlasti hea meelega. Kui pruutneitsisid on mitu, siis oled veelgi suurema õnnega koos: palu nende kõigi abi erinevate pulmadega seotud ülesannete ja probleemide lahendamisel. Pruutneitside korraldada peaks olema ka su tüdrukute õhtu.

Pulmakorraldaja

Kui su rahakott seda lubab, siis palka omale professionaalne pulmakorraldaja, tänu kellele pääsed stressist ja saad rahuliku südamega oma tähtsat päeva oodata. Kui sul aga pulmakorraldaja palkamiseks võimalust pole, soeta omale pulmakorraldamise päevik. See võiks olla suuremas formaadis märkmik, kuhu saad kronoloogiliselt kirja panna, millal midagi teha oleks tarvis. Pulmakorraldajaks võid muidugi paluda ka mõne sõbranna või sugulase, kellega sul on head suhted ja kes sind mõistab.

Sõbrad ja sugulased

Need on pulmade planeerimise juures ilmselt kõige olulisemad inimesed. Su ema on kindlasti suure heameelega valmis sind abistama ja kui sul on suur perekond, siis võid ülesanded pereliikmete vahel ära jagada. Sõbrad ja pere on igati valmis sulle sel ajal toeks olema, miks mitte seda siis ära kasutada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles