Maris Üksti plaanib suuri pulmi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Üksti
Maris Üksti Foto: Teet Malsroos

Raadio Sky Plus hommikusaate juhi Maris Üksti ja tema elukaaslase Argo pulma on kutsutud ligikaudu 90 inimest, kirjutab Naisteleht.

Kuigi Marise ja Argo pulmadeni on jäänud vaid kaks kuud, on tal veel palju teha. Marise sõnul on see küll tore, aga korraldamisega kaasneb päris palju peavalu. «Mul ei ole kutsedki valitud ja ma isegi ei tea, kust ma need tellima peaks,» tunnistas Maris ja lisas, et tegelikult pole tal ka kleiti ja sõrmused on valimata.

Pulmi plaanides jäi Marisel ja Argol kaks vairanti: kas olla täiesti kahekesi või tähistada suurelt. Kuna mõlema perekonnad on arvukad ja sõbradki tahavad peole, siis otsustati, et mis seal ikka jupitada. Seda raadiohääl ei salga, et suurte pulmade korraldamine on kohutavalt kallis. «Ütleme nii, et umbes 10 000 eurot on see summa, millega saab inimesed söödetud-joodetud, peokoha, bändi, fotograafi ja kõik muud asjad,» märkis ta.

Praegu teeb Marisele kõige suuremat muret kleit. «Mulle tundub, et kõige lihtsam on see teha lasta. Poekleidid on hästi suursugused, ja kui tahad midagi lihtsat, siis need on juba natuke liiga isikupäratud,» arvas Maris, kelle meelest võiks pruutkleit olla lihtne, aga väikese krutskiga.

Loe lähemalt Marise pulmaplaanidest värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles