Farmi retseptivõistluse võitja sai endale Tiina Talumehe kleidi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi retseptikonkursi võitja Sandra Veeremaa Tiina Talumehe disainkleidis.
Farmi retseptikonkursi võitja Sandra Veeremaa Tiina Talumehe disainkleidis. Foto: Farmi

Farmi toorjuusturetsepti konkursil võitnud Sandra Veeremaa sai kätte Tiina Talumehe disainkleidi. Võitja sõnul ületas lõplik tulemus kõiki ootuseid.

Parimaks osutunud neiu ihaldas väga eksklusiivset disainerkleiti – võitja garderoobi Talumehe moeloomingut eelnevalt ei kuulunud. «Suurepärane auhind nõudis ka erilist kooki, seetõttu otsustasingi konkursil osalemiseks kombineerida suviselt maheda ning minu köögis asendamatu toorjuustu eksootiliste puuviljadega,» selgitas Veeremaa.

Veeremaa sõnutsi ületas kleidi lõplik tulemus tema ootuseid. Suureks üllatuseks sai Sandra lisaks võidukleidile ka pintsaku ning eelnevalt valminud fuksiaroosa kleidi. «Siiski on minu lemmikuks võidukleit, mis on täissiidist ning mille muudab eriliseks idamaise looga kangas,» rääkis ta vaimustunult.

Maag Piimatööstus korraldas kevadel retseptivõistluse, kus üheks peamiseks komponendiks oli Farmi köögi toorjuust. Osaleja pidi sellest valmistama roa ning saatma retsepti koos fotoga võistluse korraldajale. Peavõidu saanud retsepti – avokaadokoogi mango-toorjuustukreemiga –  valis žürii, kuhu kuulusid toidublogijad Ragne Värk ja Kätrin Maidla, ajakirja Mari köögitoimetaja Tuuli Mathisen, Pereköögi toimetaja Mari-Liis Ilover ning Maag Piimatööstuse esindaja Inez Andresen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles