Kuus suhteviga, mida naised 20ndates eluaastates teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millest siis veel õppida kui mitte oma vigadest! Siin on vead, mida paljud 20ndates eluaastates naised teevad.

1.     Sa kinnitad endale, et teise kuti suudlemine ei ole petmine

Mis selles, et sa oled kokteilidega võib-olla natukese liialdanud või see kurb laul lihtsalt paneb sind romantikat igatsema, võõra mehe suudlemine on petmine. Pane end oma kuti olukorda ja sa mõistad!

2.     Sa võtad kõiki suhteid liiga tõsiselt

Suure tõenäosusega pead sa enne oma printsi leidmist veel väga paljusid konni suudlema. Iga suhe ei pruugi sinu jaoks küll õnnelikult lõppeda, kuid neist kõigist on midagi õppida: kuidas olla iseseisvam, kuidas olla tugevam, kuidas avalikus kohas vahele jäämata seksida...ja nii edasi. Ära arva, et iga uus suhe  peaks lõppema abielu ja lastega. Sul on veel aega. Seni lihtsalt lõbutse ja ürita üüri maksmisega hakkama saada.

3.     Sa hindad mehi liigselt välimuse järgi

Sellel kutil on pikad juuksed ja avokaado tätoveering? Mis sellest! Pühi oma näolt see põrnitsus ning ole avatud ka teistsugustele inimestele. Sa võib üllatuda kui armas ja ilus see kutt seesmiselt on.

4.     Sa ei seisa enda eest

Paljud naised kahetsevad hiljem, et nad nooruses enda eest piisavalt ei seisnud. Lõppude lõpuks on see ju sinu elu ja võid teha kõike just täpselt nii nagu sa ise soovid. Kui tahad, mine välismaale õppima ja kui tahad, hakka kanu pidama!

5.     Sa kardad riskida

Oleks ju tore kui Ryan Gosling astuks ühel päeval su tuppa, ütleks, et ta armastab sind ja te elaksite õnnelikult oma elupäevade lõpuni. Kuid võta teadmiseks, et seda ei juhtu. Seega, ole julge. Ära karda saada haavatud. Ära karda uusi väljakutseid. Ära karda pimekohtinguid. Ära karda öelda «Ma armastan sind», isegi kui sa pole kindel, kas ta samaga vastab.

6.     Sa viivitad suhte lõpetamisega

Kui sa pole oma suhtega rahul, on aeg see lõpetada. Kuldne reegel nii elus kui armastuses on järgmine: kohtle teisi nii nagu sa soovid, et sind koheldakse. Sa ju ei soovi, et keegi käiks sinuga mingil muul põhjusel peale armastuse. Ära mängi märtrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles