Ilu-lounge: pruudimeik brünetile

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik: Loore Härmat
Soeng: Maarja Kohtla, Finissage Medical Spa
Modell: Helen
Meik: Loore Härmat Soeng: Maarja Kohtla, Finissage Medical Spa Modell: Helen Foto: Jelena Rudi

Nii palju kui on kauneid naisi, on ka erinevaid stiile ja värve, mida võiks katsetada enne pulmapäeva. Tähtis on, et pruut tunneks ennast mugavalt, olgu siis meik ja soeng tagasihoidlikud või ekstravagantsed.

Tuleks arvestada, et pulmapäeval tuleb suhelda külalistega näost-näkku ja seetõttu ei tohiks meik kindlasti väga paks olla. Samas peab aga arvestama, et väga kerge meik jääb piltidel peaaegu olematu ja ilmetu.

Brünetid võiksid katsetada meigis natuke julgemate toonidega kui blondid. Soojadest toonidest sobivad virsik, kuldne, korallpunane. Külmadest toonidest tasub proovida lilla erinevaid varjundeid, mis eriti efektsed jäävad õhtuvalguses.

Julgen soovitada ka pruutidele sellist meiki nagu tegin Helenile - silmad kergelt hajutatud soojade pärlmuttertoonidega, rõhutatud lainerijoon ja ripsmed, kuid põhirõhk jääb  huultele.

Nipp! Alati jäävad kaunilt särama ja teevad ilme värskemaks marjapunased toonid. Kasutasin Helenil L’oreali Glam Shine nr 31 tooni.

Enne jumestuse põhja tegemist kanna nahale Velds Ferox Pure Pulp näonahka täitva toimega superniisutavat aaloegeeli, mis on eriti sobilik neile, kel on juba peened kortsud. Aaloegeel on universaalse toimega  ka seepärast, et sobib silmaalustele ja suvisel ajal ravib päikesest põlenud nahka.

Üliõhukese, aga samas ühtlase põhja saavutad GloMinerals mineraalpuudriga Pressed Base Golden Medium, mis laseb nahal hingata ja jääb mõnusalt siidine. Mineraalpuuder on ideaalne palaval suvepäeval, sest lisaks ühtlasele katvusele võtab see ka näolt läike.

Väga tähtis on katta tumedad silmaalused, sest muidu ei ole ilusat silmameigist mingit kasu. Clarinsi Instant Light Brush on Perfector valgustpeegeldava peitepulgaga saavutad puhanud ja värske ilme mugavalt ja kergelt. Toon võiks olla jumestuskreemi toonist natuke heledam.

Nipp! Silmameigi tegemisel saad edukalt kasutada GloMinerals Shimmer Brick Gleam särapuudrit, mis on mahedates soojades toonides ja mida saab lisada ka põsesarnadeleja dekolteele.

Selleks, et silmad särama panna, on hea moodus kasutada musta või pruuni lainerit. Kasutasin Helenil Guerlaini lainerit, mille käepärane otsik on mugav  kasutada ka algajale meikijale. Selle laineri hea omadus on ka sügav ja intensiivne värvitoon, mis püsib tunde.

Soengukommentaar juuksur Maarja Kohtlalt

Pruudi pulmasoengu valikul võiks lähtuda eelkõige sellest, millise soenguga tunneb pruut end kõige mugavamalt ning enesekindlamalt. See kaunis, kuid samas ka ärev ning stressitekitav päev võiks olla mööda saadetud ilma soengu korrasolekule mõtlemata! 

Modelli soengu puhul pidasin silmas tema näokuju, juuksevärvi ning loomulikult ka kleiti, saavutamaks parim omavaheline harmoonia. Stiil sai lihtne, kuid samas elegantne, arvestasin ka modelli enda soenguharjumustega.

Kohevust juuksejuurele andsin krepitangidega paari sentimeetri ulatuses ja ainult «krooni» osasse. Juure osa lakitasin terve pea ulatuses Davines Defining Invisible juukselakiga ning kinnitasin spiraalselt keerutades küljejuuksed klambritega.

Lõpptulemus sai fikseeritud Davines Crystal Fixative lakiga ning Davines Defining Gloss lakiga, mis paneb juuksed kaunilt särama. Viimase lihvina võib lisada juuksesse mõne aksessuaari - pärlid või väikesed lilleõied, lähtuvalt riietusest ja ehetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles