Neli moodust, kuidas suvel tukka kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümara harjaga koolutatud tukk.
Ümara harjaga koolutatud tukk. Foto: SCANPIX

Suvel võib tukk tõelist peavalu valmistada – pole midagi ebameeldivamat, kui higised juuksed, mis otsaesisele kleepuvad. Samal ajal tahaks ju ikka trendikas olla ja oma tukka näidata. Mida teha?

New Yorgi The Mint Saloni stilist Mark Perez jagas neli soovitust, mida suvel oma tukaga teha, kirjutab Yahoo! Shine.

Muuda tukk kohevamaks

Kui föönitad oma juukseid, kasuta ümarat harja, mille abil tukka näost eemale suunata. Kooluta tukk kergelt lokki, et sel oleks kohevust. Kohevam tukk hoiab näost veidi eemale ega muutu higiseks.

Kasuta sirgendajat

Kuumuse lisamine aitab juukseid paremini soengus hoida. Niiskus võib soengu kiirelt rikkuda, seega on hea, kui oled juukseid eelnevalt näiteks sirgendajaga töödelnud. Kasuta võimalikult vähe juuksehooldusvahendeid, et juuksed oleks võimalikult kerged.

Lõika tukk hõredamaks

Lase juuksuril oma tukka hõredamaks fileerida. See muudab juuksed kergemaks ja hõredamaks. Mida kergemad on su juuksed, seda mugavam on neid suvise kuumusega hooldada.

Lükka tukk küljele

Kui tahad suvel tingimata oma tukka näidata, lükka tukk näiteks ühele küljele selle asemel, et seda kogu aeg keskel kanda. Klassikaline keskel olev tukk võib suvel liialt raskena tunduda, sest juuksed langevad otse näole. Mõtle kuulsustele nagu Shakira või Cheryl Cole, neil mõlemal on veidi pikem küljele suunatud tukk, mida on võimalik näolt ära lükata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles