Saada oma suvine lemmikretsept ja võida Fiskarsi õunapoolitaja, mahlapress või koorija!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õunapoolitaja
Õunapoolitaja Foto: Tootja foto

Kokakunstinautlejatele on suvi väga eriline aeg. Mitmekülgse ja tervisliku toidu valmistamiseks on nii palju võimalusi, et ka kogenematum kodukokk julgeb veidi rohkem katsetada. Selleks, et oma häid kokakunstileide teistegagi jagada, saada meile oma suvine lemmikretsept ja võid võita mõnusaid auhindu Fiskarsilt!

Mida valmistad oma aiasaadusest? Millise tordi valmistad suvisele sünnipäevalauale? Millise külmsupiga jahutad end palava päeva lõpus? Jaga oma häid leide teistega, saada huvitava toidu/joogi retsept ja pilt aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 3. juulil. Retsepti saatjate vahel lähevad loosi Fiskarsi kausiga õunapoolitaja, mahlapress ja koorija (vaata pilte!). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta.

Kausiga õunapoolitaja

Roostevabast terasest tera lõikab õunad kaheksaks sektoriks ning eemaldab südamiku. Õunasektorid jäävad kaussi ja on valmis serveerimiseks

Mahlapress

Silikoonist äär hoiab seemned ja koore vajutamise ajal kinni. Äärt on kerge puhastada. Käepideme asend mugav vajutamiseks.

Koorija

Sobib kartulite ja teiste ümmarguste köögi- ja puuviljade koorimiseks. Tippu saab kasutada «silmade» eemaldamiseks.

Functional Formi köögiriistad hõlmavad mitmesuguseid uuenduslikke tooteid, millel on unikaalsed funktsionaalsed omadused, mis on mõeldud moodsa köögi vajaduste rahuldamiseks. Toodete valmistamisel on kasutatud eriti tugevaid plaste, Softouch®-katet, roostevaba terast, kuumakindlat silikooni ja klaaskiuga tugevdatud nailonit. Funktsionaalne disain ja õiged materjalid tagavad nende toodete kasutatavuse ja vastupidavuse.

Tugevdatud nailontooted sisaldavad kuni 50 protsenti klaaskiudu. Kasutatud silikoon on kuumakindel temperatuurini 180 ºC. Paljudel toodetel on riputamiseks auk. Peaaegu kõiki Functional Formi köögiriistu võib pesta nõudepesumasinas.

Copy
Tagasi üles