Mis viitab sellele, et mees on sinu jaoks see õige?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Märkad, et silmarõõm kuulab su juttu kerge muie näol? Siis on ta see õige! Ta õpib alati teiste kogemustest ja talle meeldib kuulata lugusid sinu läbielamistest.

Isegi kui räägid talle millestki, mida ta ise kunagi ei prooviks, naudib ta sinu seikluste kuulamist, tundmata end ebakindlalt. Mine välja kutiga, kes palju naeratab, sest tõeline naeratus ütleb mehe kohta nii mõndagi, kirjutab YourTango.

Ta jahib oma unistusi
Sa tead, et ta jahib oma unistusi, sest ta räägib sulle sellest, mida ta oma elu ajal enda ning teiste heaks saavutada tahab. Ta on selline mees, kes suhtleb julgelt inimestega, kellega ta äsja tutvus ning uurib neilt, millega nad tegelevad.

Ta armastab elu
Ta proovib uusi asju, jälgib, kuidas teised uusi asju proovivad ja naudib seda. Kui võtad aega, et temaga rääkida, jutustab ta sulle hiljuti loetud raamatust, viimasest reisist või kursusest, mida ta alles võtma hakkas. Ta tunneb elu ja elamise vastu kirge. Ta mõistab, et tema aeg on limiteeritud ja ta tahab sellest viimast võtta.

Ta otsib alati võimalusi, kuidas end paremaks muuta
Mine välja sellise mehega, kes keskendub enda paremaks muutmisele nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt. Tal võib olla probleeme ajaga, sest tal on ainulaadne janu elu järgi. Mine välja mehega, kellel on nimekiri asjadest, mida ta tahab elus õppida... nii enda, maailma kui ka teiste inimeste kohta.

Naeratava mehega on kerge koos olla
Pühenda talle aega. Mängi temaga kaarte ja vestle. Jooge koos kohvi. Vaadake filmi. Minge matkama. Arutage hiljutisi sündmusi või viimati loetud raamatut. Jaluta temaga läbi rahvarohke turu või laada. Ta hakkab võõraste inimestega muretult vestlema ning selle käigus õpite üksteise kohta nii mõndagi. Ta on motiveeritud, et õppida, kogeda ja nautida inimesi, kes teda ümbritsevad.

Kui sa teed vea, ei pane ta seda pahaks
Ta teab, et inimesed pole ideaalsed. Ka tema pole ideaalne. Ta mõistab oma vigu, seega ei pane ta pahaks, kui sinu omad esile tulevad. Ta teab, et läbi vigade tulevad kogemused ja õppimine ning alati on võimalik uuesti proovida.

Kui leiad mehe, kes armastab naeratada, ära lase teda minema. Talle meeldib tegeleda mitme asjaga korraga, ta naudib õppimist ja kasvamist. Võid ta ajutiselt kaotada mõnele tema kirele, kuid lõpuks tuleb ta sinu juurde tagasi. Ta tahab sinuga jagada seda, mida ta teeb ja tahab kuulda kõike, mida sina teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles