Tööga hõivatud Marju Länik leiab aega Nõmme jaanituleks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marju Länik.
Marju Länik. Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Marju Länik on jaani nädalavahetusel hõivatud esinemistega, mis on tema sõnul artistile täiesti tavapärane. Juba täna sõidab ta näiteks Muhu saarele esinema.

«Niipalju, kui tagasi mõtlen, ei mäleta eriti, et jaanipäeva ajal oleks vaba olnud. See on ikka esinemiste aeg olnud, ütles Marju Tallinncityle ning märkis, et artistide jaoks on see täiesti loogiline.

«See on tavaline, et meie teeme siis tööd kui teised puhkavad,» märkis Länik, kuid lauljana tunneb selle üle ainult head meelt.

Jaaniaeg tähendab Marju jaoks väga armastatud kesksuvist tähtpäeva, mida Eesti inimesed alati tähistavad.

«See on üks ilusamaid traditsioone. Mulle meeldib elav tuli. Aga peale selle, et on jaanipäev, on ju ka võidupäev, mida ei tohiks unustada.»

Kui Länik poleks tööga hõivatud, oleks ta sõitnud Lõuna-Eestisse ja läinud ka Pühajärvele Loreeni vaatama. Nüüd saab sõidu pühapäeval ette võtta. Jaaniööl loodab ta pisut ka Nõmme jaaniõhtule kiigata ja mõnda oma kolleegi laval näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles