Seitse seksikat ja kurvikat kuulsust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Upton.
Kate Upton. Foto: SCANPIX

Tänapäeval tundub, et üks «normaalne» kuulsus peab omama piitspeenikest keha. Õnneks on aga olemas ka kuulsusi, kelle kehad on kenasti naiselikult kurvikad.  Lisaks on nad selle üle ka uhked!

Kate Upton

Kate Upton erineb kõigist teistest tänapäeva supermodellidest –  ta on volüümikas ja ülimalt seksikas. Sekspomm, kes on kaunistanud ajakirja «Sports Illustrated» ujumisriiete numbri esikaant, on sõnanud, et oma välimuse võlgneb ta heale söögiisule. «Ma ei keela endale kunagi mitte midagi,» on ta paljastanud. «Iga kord kui mul tõsiselt millegi isu tuleb, luban ma endale seda.» Kui uskumatult inimlik!

Adele

Selle aasta Grammy auhinna võitja Adele võib olla uhke nii oma imeilusa lauluhääle kui ka välimuse üle. Ajakirjale «Rolling Stones» antud intervjuus on Adele öelnud, et ta ei pööra oma välimusele erilist tähelepanu. Ta tunnistas, et kuigi talle meeldivad artistid nagu Katy Perry ja Lady Gaga, kes esinedes oma puusi hõõrutavad ja rindu vilkstavad, ei sobi see talle. «Minu teen muusikat üksnes kõrvadele,» sõnas ta.

Octavia Spencer

Näitlejatar Olivia Spencer teab, et tal ei ole tüüpiline Hollywoodi keha, kuid see ei takistanud tal Oscarit võitmast. Olles näide sellest, et talent ja sale keha ei ole omavahel kuidagi seotud, on ta enda sõnade kohaselt justkui  majakas kõigile naistele, kes ei ole saledad.

Christina Aguilera

Olid ajad, mil lauljanna oli väga peenikene ja selle üle uhke, kuid täpselt sama uhke on ta oma keha üle nüüd, mil ta kaalus juurde on võtnud, vahendab portaal Genius Beauty. Ta on öelnud, et ta on oma muutunud kehas rõõmus ning selline keha meeldib ka tema kaasale. «Niikaua kuni mu poeg on terve ja rahulolev, ei muretse ma mitte millegi muu pärast,» on Christina väitnud.

Christina Hendricks

Christina Hendricksi kurvid on nii mõnegi mehe hulluks ajanud. Paratamatult on ta sunnitud olnud taluma ka kriitikat, kuid ta pole lasknud ennast sellest kõigutada. Ta on sõnanud, et tema suurimaks toetajaks ja eeskujuks on olnud tema ema, kes on alati oma kurvikat keha hinnanud ja pole kunagi selle pärast põdenud.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson püüdis pikka aega olla teiste staaride sarnaselt piitspeenike, kuid leidis siis, et see pole tema jaoks. Nüüd on ta lõpuks oma kehaga rahul. Kui temalt küsiti, et mis ta kostab selle peale, et paljude arvates peaksid popstaarid olema väga peenikesed, vastas ta: «Reegleid ei tee teised, vaid mina ise. Mina olen popstaar ja seega on popp ka minu keha.»

Kate Winslet

Aastaid on Kate Winslet võidelnud ebareaalselt kõhnade kehade ülistamise vastu. Aastal 2008 ajalehele «Sydney Morning Herald» antud intervjuus ütles ta ausalt, et tema arvates ei ole täiuslikku keha olemas ning meis kõigis on midagi, mille üle olla väga uhke ja mille üle vähem uhke. Vaatamata sellele peaksid kõik oma keha armastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles