Seitse inimest, keda süüdistada sinu vallalise staatuses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Miks ei leia paljud ilusad, intelligentsed ja armsad tüdrukud endale õnnelikku suhet? Süüdistada võib järgmisi inimesi:

Sinu salajane armastatu: Igal vallalisel tüdrukul on elus mõni tähtis mees. See võib olla lähedane sõber, töökaaslane, jõusaali treener või hambaarst. Ta on mees, kellest sa salaja juba pikka aega oled unistanud ja kes sinu arvates täiuslik on. Sa võrdled kõiki teisi mehi just temaga. Kuid kui sa tead teda juba üle aasta ja ta pole sinu suhtes huvi üles näidanud, on ilmselge, et ta lihtsalt polegi sinust huvitatud. Sul on aeg edasi liikuda. Sel ajal kui sina end temale hoiad, elab tema oma armuelu ja sina raiskad lihtsalt oma aega.

Sinu eks:Pole midagi hullemat kui poolik lahkuminek. Te kas olete koos või olete lahus. Kui te enam koos ei ole, pole hea mõte ka teineteisega rääkida või mis veel hullem, teineteisega kohtuda. Teadmatus on kõige hullem. Hoides meeleheitlikult kinni juba purunenud suhtest, võtad sa endalt võimaluse kohtuda kellegi uuega, kes on sinu jaoks parim, kirjutab Huffington Post.

Kate Hudson:Mitte küll otseselt, kuid kaudselt. Kate Hudson on ülim romantiliste filmide kangelanna ja temasse võiks lausa armuda. Kuid see, et kõik tema armastusfilmid nii täiusliku lõpuga on, ongi probleemiks. Ta paneb sind uskuma, et armastus ongi selline nagu filmis. Kuid võta teadmiseks: see pole nii. Kõik armulood ei lõppe draamadele vaatamata õnneliku abieluga. Pole mõtet end ja oma suhet Kate Hudsoni ja tema filmidega võrrelda.

Sinu isa:...või ükskõik kes teine, kes õpetas sulle, et olla armastatud tähendab olla vaid hellitatud ja nunnutatud. Kui sa arvad, et sind peaks alati koheldama nagu printsessi ja sa ootad, et mehed teeksid sulle kogu aeg kingitusi, külvaksid sind üle tähelepanuga ja käituksid justkui sa oled väike beebi, siis otsid sa endale uut isa, mitte meest. Suhetes on tähtis võrdsus ning su potentsiaalne partner sooviks endale kõigepealt naist ja alles siis beebit.

Su parim gei sõber:Vaid üksikud suhtes saavad olla paremad kui see, mis sinul ja su geist sõbral on. Kui sul selline sõber leidub, on ta arvatavasti sinu parimaks partneriks. Ning selles ongi probleem. Mitte ükski hetero mees ei ole temaga võrdne. Seega ära klammerdu liiga tugevalt oma gei sõbra külge ja ole avatud ka teiste meestega suhtlemisele. Usu, ka su geist sõber teeb sama.

Sinu ülemus:Enesele teadmatagi võib sinu ülemusest saada tähtsaim inimene sinu elus. Ükskõik kellega koos olles võtad sa ikka ta kõned vastu ja kui ta seda soovib, oled valmis oma plaanid tühistama, et ka nädalavahetustel töötada. Kui su ülemus nõuab sinult juba liiga palju ja sa alati kõiki ta soove pea ees täitma jooksed, oleks võib-olla aeg mõelda töökoha vahetusele. Töö võib olla küll prioriteediks, kuid tähtis on ka õnnelik eraelu.

Sina ise:Enamik tüdrukuid on vallalised mõne oma hirmu tõttu. Näiteks kardad sa mõnele tutvumisleheküljele oma profiili üles riputada või kardad sa juba hukule määratud suhet lõpetada. Võib-olla kardad sa saada ära põlatud. Uute meestega kohtumine ongi keeruline ja ka valulik protsess. See sunnib sind enda kohta tõtt tunnistama. Mõnikord põhjustab see kindlasti ka haiget saamist või kellelegi teisele haiget tegemist. Tõelise armastuse otsimine aga võibki olla pikk protsess, kuid seda ei tohi karta. See on ainus viis saada teadmaks, millist partnerit sa tegelikult soovid. Seega tuleb oma hirmudest üle olla ja vajadusel kohtuda sadade meestega enne selle õige leidmist. Kuid kui see õige saabub, leiad sa, et see kõik oli seda väärt!   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles