Euroopa kalamehed valivad Eesti parima räimeroa

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räimed.
Räimed. Foto: Elmo Riig / Sakala
Reedel valitakse Pärnus Euroopa kalanduskonverentsil Eesti parim räimeroog.

Räimeroogasid valmistavad Gloria kokad restorani peakoka Dimitri Demjanovi juhendamisel. Konkursil osalevad nii uudsel viisil valmistatud räimeroad kui ka juba tuntud maitsega räimetoidud.

Valikus on näiteks tsitruseräim ja räim jogurtimarinaadis, mille kõrval must leib, keedukartul ning mõdu.

Viie räimeroa ja kahe heeringasordi vahel valivad võitja kalanduskonverentsil osaleva 20 riigi esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles